Sziasztok, Kedves Fórumozók!
Lackó vagyok, még új tag itt a Vaperinán. Mindig is érdekelt engem az elektromos cigaretta, vettem is pár készüléket, de valahogy sosem maradtam meg annál, az újabb technológiai újítások (“ájkosz”, “gló”) vittek mindig magukkal. Legutóbb egy Vaporesso Swag PX80-at vettem, ami számomra egy tökéletes készülék volt. Nagy(obbacska) gőzöket akartam lőni, megfelelő ízvisszaadással. Közel 3 hónapnyi használat után döbbentem rá, hogy a DL nem az én világom (amit már a GeekVape Gbox 220W-nál is tudatosíthattam volna magamban), így megpróbálnán az MTL vonalat. Nem szeretnék különböző webshopok kínálatától függeni porlasztók tekintetében, így gondoltam arra, hogy egy RDA-t szeretnék MTL felhasználásra.
A Vaporesso Swag PX80-asom pod csatlakozójába lehet tenni egy gyári 510-es adaptert, tehát ennyi kitételem lenne a tank tenkintetében.
18-20 mg/ml nikotintartalomra gondoltam, viszont a nikotin ára már a dohányboltban aranyáron van. Webshopból rendelt PG-vel, VG-vel és aromákkal dolgoztam, dohánybolti nikotinnal.
Tisztában vagyok vele, hogy nikotinos alaplevet rendelni törvényellenes, ezért érdeklődnék, ti hogyan jutottok nikotinos alaphoz.
Nem titok: Szeretném a legélvezetesebbé tenni az ecigarettázást, de a lehető legolcsóbban. Nyilván nem havi 5 000 forintból, de egy havi 15-20 000 forint reális elképzelés a fejemben?
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy elolvassa a bejegyzésem! Köszönöm mindenki segítségét előre is!
További szép napot és jó gőzölést kívánok Mindenkinek!