Üdvözöllek. Én is azt mondom, nem volt könnyű út idáig eljutni. Cirka 3 év után is még kezdőnek érzem magam sok mindenben. Sok -sok tanulás, meg kísérletezés. Nem árt itt Vaperina Kinga blogját A-Z -ig végigolvasni. Nem mindegy az se, hogy mit szívsz, a VG-PG arány, a nikotin, vagy niksó, na és az aromák se mindegyek, és az se, hogy milyen tankból. Én például nem tudtam megbékülni a gyümölcsös szörp és sütemény ízekkel, csakis a dohányos ízeket szeretem. Azokból is van nagyon sok. El kell olvasni ahonnan rendelsz a véleményeket, azok talán segítenek a választásban. Alaplevet, nikotinos alapot az eliquidvg.eu -tól, aromákat, egyéb kellket a vape42.hu - tól szoktam rendelni. Ki kellene próbálni mindenképp egy MTL kazánt, azt a Dl -est is meg lehet tartani, esetleg később valamikor még jó lehet. Sajnos ki kell kísérletezni a levest, és azt is, hogy a tankod hány Watton adja a legjobb ízeket. A PG-hez, és az így a folyadékhoz adagolt nikotinhoz idő kell, hozzászokni, mondta a fiam annak idején, amikor rábeszélt az átszokásra. Az analógról való leszokás után sokunkat gyötört még hónapokig a köhögés. A porlasztós, vagy újraépíthetős kérdést is neked kell eldönteni, mert tíz méter drótot kapni egy porlasztó árán. De az RTA tankot jól megtekerni, és bevattázni, szerszámok, tudás, és gyakorlás kérdése.
Kapcsolódó témák
Téma | Válasz | Megtekintés | Aktivitás | |
---|---|---|---|---|
Készülék vásárláshoz segítség 🙂 | 17 | 772 | 2024. április 16. | |
Vape "megtérés" | 26 | 515 | 2023. július 21. | |
Kezdő szett vásárlása | 79 | 1256 | 2022. február 8. | |
Sziasztok! Letenném a cigit segítséget kérnék ,hogy milyen készüléket vegyek ! Köszönöm | 6 | 231 | 2023. október 9. | |
Tovább szeretnék lépni, de merre? | 8 | 474 | 2025. március 14. |