Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy egy pár napig tökéletesen működik az ammitom utána folyamatosan engedi át a löttyöt. Hiába van át tekerve újra vattázva. Már a tömítések is cserélve lettek mindenhol. Válaszokat előre is köszönöm szépen ![]()
Szia!
8-12 ml után nekem is összeesik a vatta, utána előfordul szortyogás. Legközelebb legfeljebb tegyél be arról is képet, hogyan vattázod. Kitölti a vég a vattaárkokat rendesen?
(Amúgy az enyém sosem folyik, pedig nem lékontrollos….2.5 magra tekerek. És lekokszolódik 12 ml után, szóval utána felújítás
)
Rendesen ki tölti mindenhol. Ismerősöm mondta hogy neki is egy pár nap után mar cserélni kell a vattát. Ő az alapra gyanakszik amit a legutóbb vettünk közösen. Előtte nem volt ilyen problémája. Ma át vattázom és ha legközelebb ilyen baj lesz akkor rakok ki képet róla. Köszönöm a segítséget ![]()
Ha az alaplé az ok akkor azt látni lehetne a túl híg konzisztenciáján…egy 70vg30pg nagyon más állagú mint pl egy 70pg30vg…utóbbi okozhat a vatta összeesése után megfolyást.
Tudod, hogy én 80-85% pg-vel tolom
de lehet, hogy szerencsés vagyok![]()
(post deleted by author)
Ahogy az egyik véper mondja a videókban a yt-on, tegyél bele segéd vattát. Ami abból áll hogy a vatta végei alá teszel egy picit abból amit levágsz belőle. Csak szépen elfekteted azt a vattát a vattaárok alján. Így az általad említett probléma még is oldódik. Mert, ha a vattád összeesik akkor az a pótlék majd annyit tart hogy ne follyon meg a kazán.
U.i. ezt abban az esetben, ha nem akarsz naponta vattát cserélni.
Én 66vg/34pg-s alappal használtam az Ammit-ot és nem folyt sose. Akkor még aromát használtam és rendben volt az íz+gőz+th is.
Kivéve az az Ammit ami Zoli76-nál van már…mert annál a th brutálmód ledominálta az ízt és gőzt ![]()