Segítségeteket szeretném kérni egy Dead Rabbit R tankkal kapcsolatban.
A probléma az lenne hogy a levegő nyíláson pár slukk után okádja a liquidet. Próbáltam tömítés cserét, más keverési arányt (70/30, 60/40, 50/50), és mindenhogy pisil HellVape Dead Rabbit r Coil-t használok a hozzá járó vatta csíkokkal. Teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a gond.
Valaki esetleg ötlet?
Szia!Én is használok ilyen tankot 70VG-30PG levessel de nekem még kondenzáció se nagyon van Nem tudom nálad mi lehet a baj Esetleg a vattábol nem ritkitottál egy keveset?És jó sűrű levessel használd!
Gondolom amit adtak hozzá coilrudat,azzal csinálod. És a meshlapot is jó oldalával rakod bele. Nincs elnyomorodva az a “persely” amibe megy a tekerés? Mert ugye ahhoz simul a vatta szorosan,ami nem engedi betörni a liquidet.
Miután behelyezted a mesh+vatta csíkot és alul a lábakat lecsavaroztad, felülről milyen kép fogad? Szorosan feszül a “vályuban” vagy hézag van? Képek sokat segítenének.
Minden faszán van benne, most újra építettem
Megint kapott egy új szett tömítést mindenhova, plusz új mesh lap lefogató csavart (lehet az előző cserénél nem cseréltem, a fene tudja )
Viszont láss csodát, most nem folyik, kb 1 órája van benne lötyi és egy csepp sem. Érdekes.
Ha netán mégis folyna valami oknál fogva teszek az építésről képet hátha könnyebb úgy.
Köszönöm a gyors infókat
Én is így látom
Most össze raktam még 1x (utoljára) feltöltöttem és figyelem hol kezd folyni… Érdekes hogy kb másfél óra után hirtelen elengedte a lötyit
A jelölt részen én kevésnek látom a vattát,vagy sokat ritkítottál vagy sokat vágtál vagy nem nyomtad le teljesen a tekerő sgédet.nálam is volt hasonló hejzet de mióta figyelek erre nincs gond vele.