Mi történik itthon?

Új vagyok itt srácok, lassan 12 éve vapózok eddig 0 problémával. Előtte napi 2 dobozt szívtam szal nekem életmentő dolog volt.

Aztán megnemnevezett városban mondták h már dohányboltba se lehet az állami gány aromát rendelni. Ez történt kb 1 hónapja. Külföldi rendeléssekkel eddig nem volt baj, de szlovák barátaink mind lehúzták a rólót nem is vállalnak már. A kis francia helyről meg csak posta. Idk van egy nagyobb rendelésem bent, jelzem ha gáz lesz vele most addtam fel.

De ami felháborító, h se hírt se semmit nem találok róla neten hogy most mi a tököm van. Ennyire nem megy az Icos business? Vlakinek vlami tipp v konteo h mi történik ebben az országban?

1 kedvelés

Szia :waving_hand:

2 kedvelés

Listen X-Men GIF by Marvel Studios

Hali, olvastam, de arra nem ad választ hogy az itthoni dohányboltokban miért szüneteltetik. Vagy felületesen olvasok, újraolvasom lassan :smiley:

Igen, arra valóban nem ad választ. Arról sajnos nincs infóm… :man_shrugging:

Lemegyek és megint körbekérdezek nincs jobb ötletem. Öreg vagyok még egyszer se voltam szavazni de lassan ideje lesz ez clownfiesta amit művelnek itthon

Sziasztok.

Julius 25től itthon a dohányboltokban csak sima liqvidet árusíthatnak ízesítetet nem.Ami még raktáron van kimehet de több nem lesz csak sima.Ezt a híradóba láttam valamelyik nap.Egy pécsi dohányboltos hölgy nyilatkozott.

Vaperinát olvasva erről már márciusba Kinga írt.Mert az olvasás nem árt sosem.:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szia @Lawicska :waving_hand: Ide is nyugodtan megoszthatod azt a hírt amit nekem küldtél, hogy érthetőbb legyen mi történik. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Sziasztok.

Dohány boltokról a videóba esik szó.

Nem kell megijedni és ezért vissza szokni a bűz rúdra!:upside_down_face:

Én ezt az infót találtam.Van benne sok ökörség is de a dohány boltokról is van infó.Itt az eredeti cikk.
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acscentsci.5c00641

Itthon nálunk miért mosnak össze vissza mindent?A riportban összevissza beszélnek sok marhaságot.

1 kedvelés