Új vagyok itt srácok, lassan 12 éve vapózok eddig 0 problémával. Előtte napi 2 dobozt szívtam szal nekem életmentő dolog volt.
Aztán megnemnevezett városban mondták h már dohányboltba se lehet az állami gány aromát rendelni. Ez történt kb 1 hónapja. Külföldi rendeléssekkel eddig nem volt baj, de szlovák barátaink mind lehúzták a rólót nem is vállalnak már. A kis francia helyről meg csak posta. Idk van egy nagyobb rendelésem bent, jelzem ha gáz lesz vele most addtam fel.
De ami felháborító, h se hírt se semmit nem találok róla neten hogy most mi a tököm van. Ennyire nem megy az Icos business? Vlakinek vlami tipp v konteo h mi történik ebben az országban?
Lemegyek és megint körbekérdezek nincs jobb ötletem. Öreg vagyok még egyszer se voltam szavazni de lassan ideje lesz ez clownfiesta amit művelnek itthon
Julius 25től itthon a dohányboltokban csak sima liqvidet árusíthatnak ízesítetet nem.Ami még raktáron van kimehet de több nem lesz csak sima.Ezt a híradóba láttam valamelyik nap.Egy pécsi dohányboltos hölgy nyilatkozott.
Vaperinát olvasva erről már márciusba Kinga írt.Mert az olvasás nem árt sosem.