A hazai trafikokban megszűnik a liquid árusítás?

Ma bementem egy elég forgalmas trafikba egy podot venni. Mondta az eladó hogy még most vegyek liquidet is hozzá mert meg fog szünni és csak az van készleten ami éppen ki van téve. Tud erről valaki valamit? Szigorodni fog az e-cigi helyzet vagy mi fog jönni ezek után ha már a trafikokban sem lesz?

7 kedvelés

Lesznek dedikált e-trafikok? :joy::roll_eyes::thinking:

8 kedvelés

Ja lesz egy az is csak egy órat lesz nyitva és a Börzsöny legmagasabb legtávolabbi szegletében . Feel to air .

8 kedvelés

Csak ezt a cikket találtam valami változásról, nem tudom mennyire hiteles meg azt sem, hogy mi a változás. Azért humorérzékük az van ami értékelhető: “A dohányboltok adatai szerint még mindig népszerűbb a hagyományos cigaretta az e-ciginél” Milyen meglepő tekintve, hogy ahol én jártam fél éve, volt kb. 3 íz. “Karamell, tutti-frutti, rumosdió… pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt..”
https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2025/02/dohanybolt-nikotin-cigaretta

11 kedvelés

bud GIF

8 kedvelés

Szia! Az ízesített liquideket már elég rég nem árulhatják, úgyhogy valószínűleg a maradék készletet kínálgatják. Csak ízesítetlen, vagy klasszikus dohány íz lesz kapható úgy tudom. Csak nem emlékszem már pontosan mikortól lépett érvénybe, de egy ideje már törvényben van.

9 kedvelés

Ezt csupán 1342 cég 113.500 terméke hirdeti :grin: de tuti kutya lesz :roll_eyes:

5 kedvelés

A rendelet ugyanis kimondja, hogy „egy évig a dohány-kiskereskedelmi ellátó raktárába be lehet szállítani, és onnan – a véghatáridőig beszállított készlet kimerüléséig – a dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenységet végző személy részére ki lehet szállítani”.
A raktárakat tehát csak 2024 őszéig kell kiüríteni, így bár elképzelhető, hogy nem minden korábbi termék lesz elérhető, várhatóan a többségük még nagyjából egy évig megvásárolhatók lesznek a dohányboltokban.

9 kedvelés

én nem is tudom amúgy, hogy egyáltalán milyen készletek, meg termékek elérhetőek dohányboltokban (már ahol még van). érdemes kísérletezni ezekkel?

4 kedvelés

Mikor kísérleteztem velük, akkor javarészt hegyi levegő gyengeséggel ellátott shortfillek voltak. Mondjuk én aki állandóan 18 mg-sat szív nekem az, de lehet másnak meg pont az ideális. Nekem semmilyen formában nem veszteség, shortfilleket meg még lehet amúgyis rendelni “legálisan”.

6 kedvelés

miért is feltételeztem már választ :smiley: :sweat_smile:

3 kedvelés

Nézzétek rá az aroma palota oldalára . Ajánlott szakasz élelmiszer aroma pg-ben oldva :eyes:

Illetve
A normál aromák közt shortfillek . A fejlövéstől csak nic nincs

5 kedvelés

Parmezán levesem túlságosan koxol… :scream::grin::nauseated_face:

5 kedvelés

Azt nézem hogy egy jó pesztót vagy egy kis rakott sajtos burgonyást össze tudnék csapni :sweat_smile: .
De amúgy bíztató majd rendelek valamiket . Pl whisky , mogyoró , megylikőr , csoki , eukaliptusz.

5 kedvelés

Kenyéraroma nélkül nekem égeti a gyomrom a rakottkrupli pg :pleading_face:

5 kedvelés

Az almapaprika aroma tuti megdobja a th-t! :rofl:

4 kedvelés

Őszintén ha van olyan jó az alap íz mint a kflavor vagy az angol alap ízek aminek a neve nem jut eszembe :sweat_smile:. Akkor tuti

3 kedvelés

hmm… vagy egy jó sajtos-tejfölös lángos… egy kolbászos narancs… vagy tintahalas ketchupos marcipán… egyenesen kolbászos-rájás pizza

5 kedvelés

Még akár vicces is lehetne, ha nem lenne tragikus. :worried::angry:

6 kedvelés

Meddig kell majd érlelni? :thinking::grin:

2 kedvelés