Mi lesz velünk, ha EU tényleg betiltja az e cigit ? =(
Szerintem várjuk meg mi lesz a vége, amikor az új szabályozás életbe lép, mindenk bolt reagálni fog így vagy úgy, de azért ez nem egyik napról a másikra lesz, ahhoz már túl nagy tömegről beszélünk. A kínai rendelések áfáztatása előtt is hasonló pánik volt, aztán ma már megy minden mint régen.
Egy dolog biztos, Vaperina akkor is lesz. MI itt leszünk egymásnak! Megoldunk mindent. Don’t panic, be unpanic
Az EU-t kéne már betiltani…ezer okból
Nagyok vagytok köszönöm ! D:
Megoldjuk mint ahogy most is. Eddig se tudtad megvenni a bótba’ ami kell Tán csak nem csuknak le “szörp” miatt
Sajnos nem az EU miatt lopta szét a fél országot a Főispánság.
Sokkal jobban mehetne a szekér, de mi vagyunk az EU koldusai ezen nemigen lehet szépíteni.
Ez akkor is tény, ha valakinek nem tetszik, vagy “szerencsés”, és nem érzi mélyen.
Most jöttem elő nagybevásárlásból, nem kéne depressziós pofát vágnom, némi ideggel…
Sziasztok. Nem jó hírem van számotokra. A Packeta szolgálat megállította az összes kimenő csomagot, melyek elektronikus cigarettával foglalkozó külföldi oldalakról jönnek. Főképp azokat, akik kínálatában az utóbbi napokban említett eldobhatósok találhatóak.
Ezt megtehetik? Én múlt hónapban 20.-án rendeltem juicyvape-ről levest, meg tekerési kellékeket, de azóta sem érkezett meg. Az oldal meg ugye 22.-től “karbantartás alatt áll”…
Utaltál vagy utánvét ?
Míg a föld kerek, mindig lesznek vaperek
Ez olyan ismerős valahonnan
Hát ja, sajnos ő eltünt a “közéletből” mi lehet vajon vele:
Azért az még odébb van.
Még 66 tanácskozás, meg 16 állófogadás. Legalábbis remélem.
A tölthető eszközök egységesítése hány éve téma? 15?
Aztán az Apple lazán tojt rá, meg az összes laptop gyártó, stb.
Talán most lesz belőle valami, de már előre kaptak a gyártók vagy 40 hónap türelmi időt a type c-re való átállásra.
Ilyen ez az EU. Itt se lesz ez másképp. Nem lefutott meccs ez még. Nagyon nem.
A vége még az is lehet, hogy a cigi lesz betiltva, és a füstmentes termékek engedélyezve.
Azt már nem merik megtenni
Ők lehet merik , de sztem akkor az ispán követi anglia példáját .
Sima utánvét. Mikor már 6 napja nem voltak elérhetőek, után nekik mailt, hogy nem tartok igényt a rendelésre, mivel megrendeltem máshonnan. Előtte elmentem a csomagpontra rákérdezni a csomagra, illetve felhívtam a packetát, ahol azt mondták, hogy nem adta át nekik még a feladó a csomagot…
28 bejegyzést új témára osztott fel: Tervezett elavulás?
1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Tervezett elavulás?
1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Tervezett elavulás?