Olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy mostanában nagyon megfordult a fejemben a mesh coil-os RTA. Jelenleg egy Zeus X RTA-m van, 2 staple coil claptonnal, és nem adja ki nagyon az ízeket, valamint a fogyasztás (mind akku, mind lötty-ügyileg) magas.
Sokat hallottam arról, hogy a mesh coil-os
tankok kenterbe verik még a claptont is, de elég új vagyok a témában, ezért kellene a segítségetek.
Tudnátok nekem olyan mesh coil-os buildeket ajánlani, ami tényleg jól kiadja az ízeket, van olyan dús a gőze, mint a duplatekercses RTA-nak, ami valahol 15-20.000Ft körül mozog, valamint a felépítése sem egy rakétatudomány?
Ajjaj, ez ijesztően hangzik
Még egy mentőötletem az lenne, hogy esetleg egy beledobok egy alien claptont, feltételezem azért olyan drága, mert jobban adja az ízt.
Az is lehet de készülj fel,meleg lesz főleg dualban
És tovább tudod használni mint a sima claptont,ha nem a kínait veszed.
Semmi sem drága de ezt a többiek már tudják.
Azt hiszem, a Wotofoét néztem, de elbátortalanodtam, amikor láttam, hogy kb. 2x annyiba fáj, mint sima fused clapton
Egyébként tapasztalat? Mennyivel adja jobban az ízt?
Mtl-ben utazom,ezek csak kicsapongások nálam
Jobb,ízesebb mint a fused,talán több huzalból áll,de ha kétszer tovább tart akkor nincs min gondolkodnod.
Ha neked nem éri meg,akkor maradj a beváltnál
Az alien jó móka, de 3x gyorsabban üríti ugyanazt a tankot mint az ss316 28ga tekerés
Én 4 hete használok alien-t, napi 4ml-t pöffentek el a változatosság miatt. Még bírja a tekerés és csak 1x vattáztam újra…azt is csak azért mert figyelmetlenül ráküldtem 200 wattot Ízvisszaadásról nincs tapasztalatom…elfogyott végre az a kevés aroma is amit tavaly nyár elején vettem a tavalyi nyárra
Nekem duplatekeréssel napi 10-15 milliliter megy el viszont arra gyanakszok, hogy ez a tekerés csak 1 hétig bírja. Amikor beleraktam, nagyon jó ízt adott, mostmár kb fele akkorát. A Geekvape 28-38-as 3 magos 1 hónapig is jó volt kb.
érdemes kipróbálni…csapd hozzá a rendelésnél a többi motyóhoz. Én csak 1 tekercs miatt biztos nem fizetnék szállítást…úgy már elég drága, hogy porosodjon a polcon ha mégsem jönne be.
Nálam a kanthal Sea Wolf alien jött be. 32G+0,3x0,8 flat. Sokáig bírja, 3-as magon 5-6 tekeréssel 0,4 ohm körül van az ellenállása. 40W körül hajtva jó ízt és gőzt ad. Ezt nyugodtan ajánlom a Zeusba.