Sziasztok, vĂ©lemĂ©nyt szeretnĂ©k kĂ©rni, esetleg ez meg felel , mĂ©retben, teljesĂtmĂ©ny ben, Zeus Tank hoz.
Válaszokat előre is köszönöm.
Még mielőtt bele raknak , mivel kaptam 5-5 darabot .
További szép napot mindenkinek.
Sziasztok, vĂ©lemĂ©nyt szeretnĂ©k kĂ©rni, esetleg ez meg felel , mĂ©retben, teljesĂtmĂ©ny ben, Zeus Tank hoz.
Válaszokat előre is köszönöm.
Még mielőtt bele raknak , mivel kaptam 5-5 darabot .
További szép napot mindenkinek.
Köszönöm szĂ©pen a választ, alkalmas a gĂ©pem, mindenem . Csak nem rĂ©g vettem egy Zeus mesh tankot , Ă©s a gyári mesh lap amit kaptam hozzá, azt már fel használtam. És akkor kaptam ijen mesh lapot 5-5 darabot . De nem tettem bele , mĂ©g csak bele sem prĂłbáltam, mivel a gyári azt nem ezt Ărja elĹ‘. És azĂ©rt kĂ©rdeztem hogy bele rakhatom ? MĂ©retben stimmel benne ? Vagy van aki Zeus ba , a gyári helyett ezt használja, mert azt tudom hogy a wotofol az nem jĂł bele . Tehát akkor ezzel ,minden gond nĂ©lkĂĽl használhatĂł. ?
nos a méreteket te látod…de ahogy olvastam mástól akár még hosszában félbevágva is használhatod Csak az a kérdés, hogy a hosszúsága eltér-e és ha igen mennyivel a gyáritól?
ezt olvasom máshol: “Today I fitted my Zeus x mesh RTA with vandyvape 0.17 mesh coils … you HAVE to cut/file it down slightly on one side but it works like a beast ” Szóval semmi nem lehetetlen
Az Ăgy kapott ellenállás nagyobb lesz?
Igen. Mesh trancsĂrozás