Most mangó túltengés van, készülhetsz
Tudod……ok rendben és minden józsasínű
Persze, átpasszolnád az izzadságszagú cuccot, mi?
Értelek én nem lényeg ez menj és öleld meg az egyik családtagod az a lényeg…
Rajottem ám mit érzek annak. Az ananászt. Az íze is inkább ananász szerintem mint mangó bár íz kérdésben én nem vagyok mérvadó
Azt tudom, hogy mezítláb szaladnak érte a fára…na de, átveszi?
Nem láb, izzadság
Izzadnak.is… na mindegy. Amúgy, ha már egy szoci vasgyári öltöző feelinget képzelek, akkor egy Inawera Pyramid-ot javaslok…10 méterről szagolva.
Nem volt bajom vele csak nem értem miért kell abban a tudatban hagyni a kezdőket, hogy ha az alaplével kezdesz akkor a végeredmény rendben lesz olyan szinten hogy a kívánt nikotin erősség és vg/pg arány meg lesz a liquidben… és nem fog kifolyni a tankból mondjuk.
Nincs kedvem tovább ezen veszekedni ha valaki bántásnak veszi, sajnálom. Ha csak én gondolom így akkor bevallom hogy hülye vagyok a liquidkeveréshez
Szia, én nagyon hasonlóan szoktam mint János előttem. Az összetevőket összeöntöm, aztán rázás. Ez nálam szinte ceremoniálisan zajlik. Addig rázom míg a bubik már olyan aprók hogy nem látom őket. Aztán leteszem a flaskát és addig várok míg teljesen letisztul. Aztán újra rázás és letisztulás. Mindezt minimum 3X maximum 5X. Az utolsó rázás után kitöltök magamnak egy kis kóstolót egy 10 millis flaskába mert ha új aroma akkor úgysem bírom ki, hogy ne kóstoljam meg érés előtt Aztán leveszem este a kupakot és szellőzik reggelig, ezután kupak megy vissza és érik ameddig kell, attól függ dohány, desszert, gyümi. Nem teszem hütőbe mert a mien szerintem túl hűt és úgy tudom az extrém hideg ugyanannyira nem jó mint az extrém meleg. De a lehető leghűvösebb és legsötétebb helyre teszem. Ha jó aromát vettem akkor mindig finom lesz így.
Azt tudod, hogy a témaindítóra ment a vàlaszod amiben aromáról szó sincs?
Én akkor keverem bele a nikotint, amikor készre keverem a löttyöt. Mindig 70 VG 30 PG alapelvet és 50 VG 50 PG 20 % nik. boostert használok. Télen ritkábbra vattázok, nyáron nem ritkítom annyira. 7 éve ez így működik nálam.
Azta… most már igen
Akár azonnal is szívható, szellőztetheted is, ha szeretnéd, le is lehet vákuumozni, ha úgy gyorsabb, de szerintem az aroma bekeverés után úgyis várni kell vele picit, akkor is eléred a célod.
Alaposan átkeverem a nic hozzáadása után az alaplevet…a cél, hogy maximálisan homogén legyen. Utána hagyom még 1-2 órát szellőzni és ennyi. A szellőztetés akkor is megtörténhet mikor aromázva lesz.