Melyik tank legyen a következő?

Meg ne halljam hogy én állandóan rendelek :joy::joy::joy:
Ti is,csak suttyomban :joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Oké De ezt most direkt @Bea nak írtam, ne haragudj :slight_smile:

Tisztelettel

2 kedvelés

Felvállaltam, legalábbis ezt :joy:

Bocsi, ezt benéztem :blush::joy: @Bea a tiéd a lehetőség :blush:

Bevallom töredelmesen :smiling_face_with_tear:ma hívtak a Paradicsomból(honnan tudják a tel.számomat :thinking::grin:)…megerősítették azt amit nem vártunk :smiling_face_with_tear:

Zárnak? Ezért hívtak fel? Vagy miért? Rendeltél valamit ami nem volt, de lett? :thinking::joy:Én még gondoltam rá, hogy flakont kéne rendelni tőlük, de aztán mégse.
Írtam nekik egy kedves e-mailt, lehet nem küldték volna a flakonjaimat :roll_eyes::thinking::blush:

@Zolika veszi át a boltot :slight_smile:

Tisztelettel

2 kedvelés

Köszi, lehet élek majd vele.
Egyenlőre Ultroner mini stick után kotoráazok, de még csak spanyolba találtam :wink:

1 kedvelés

Akkor mielőtt rendelek, rád írok, úgy jó ?

Tisztelettel

1 kedvelés

Megköszönöm :kissing_heart:

1 kedvelés

Rendeltem de rosszul hozta a gép nekik és kapok mást helyette,közben rákérdeztem és sajnos vége……lefoglalás,vám,kormány szavak kerültek felszinre sajnos.

A szlogenje lehetne: “Ha kérdezik van…” :grin:

Igen és nem is csak a konkrét eset aggasztó, hanem sajnos maga a tendencia :frowning:

Tisztelettel

Elég gyakran hozta rosszul náluk a gép…:thinking: nálam is volt ilyen.
Ezt a lefoglalást nem értem, milyen alapon? De ezt a témát most ne kezdjük el szerintem :slightly_frowning_face:

A hőn áhított nagyvezér alattvalója mondta nekik(parancsolta ? :thinking:) annyit tudnak tenni hogy eladják még amijük maradt és utána vége.

A nav azt állítja hogy az aroma tisztán is utántöltő folyadék. Így megsemmisítik a lefoglalt készleteket plusz jó nagy bírság is van.
Ha csak a lefoglalt cuccot nézed is, hatalmas veszteség.

Értem én, csak mégse

1 kedvelés

A végső ellehetetlenítés.

Megtalálták az utat, hogy kinyírják őket. Én értem.

Speciel a francia A&L aromákra mondták azt hogy szívható minden nélkül……ekkora bmokat :flushed: