Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy 16-os Dvarw mennyire jó gyümölcs ízesítésű liquidek ízvisszaadásában? vagy ki milyen tankot ajánlana 22 mm-es átmérőig ami jó a gyümölcs ízekben?
Köszi mindenkinek a segítséget!
A Dvarw 16 nálam a dohányos ízekhez a legjobb. Mivel nálam az a tapasztalás, hogy a gyümölcsös íz az mindenen átordít, pláne ha még mentolos is, a Heisenbergtől kezdve az összes hozzá hasonlót a vélhetően leggyengébb íz visszaadású tankomba töltöm. Mivel a dohányos aromáknál tapasztaltam, hogy némelyik még 10 % -on sem ad többet kevés mogyoró íznél, azokat töltöm a jobb ízű, és lehetőleg th-sabb tankokba.
Szia @anon19833453 én csak ajánlani tudom mert ebben a kérdésben megoszlanak a vélemények de épités fügvénye ,huzal ,mag stb…én momenteán 1, 1.5 magon szoktam épiteni átlagban ss ,ni 80 huzalal abbol is 0.2-es . .azt azért még hozzátenném hogy vertikálisan szoktam épiteni igy nem lesz annyira markáns az íz mert a Dwarv nagyon jó ízkazán … Igy csak ajánlani tudom de ez kizárólag az én véleményem …
S azt kívülről vattázod, mint egy gyári porlasztót, vagy hogy? El nem tudom képzelni vertikálisan. Egy képet esetleg tudnál róla? Én továbbra is csak így tekerem:
Hát jelenleg solgozom de melo uttán szivesen lefotozom otthon
Am kicsit furfangos a vattázása igen
Vagy szerinted melyik az a kazàn ami nagyon jő gyümölcsös ízekhez?
Brunhilda mtl és épiteni is egyszerűen lehet …de van választék manapság rengeteg csak pénztárca fügvénye …
Nálam a Siren2 mert jó huzatos, már majdnem dl.
oda szűk dl vagy sima dl tank lenne az igazi gyümis levesekre gondolom én,bár lehet van mtl tank is ami jo lehet odaén anno gyümisre intake rta használtam a single coilosat annak jo íze volt claptonal de már csak mtl szoktam nyomni nem dl ezek
Tapasztaltam ,hogy a gyümölcsösek jobban bejönnek DL-be ,de nem akarok újra DL ezni,mert régebben napi 20-25 ml is elment egy nap
Az igazság az hogy amit tudnék még sorolni azok sajnos nem olcsok és volt már nálam igy bizton állithatom részemről hogy jo ízkazán .
azért leírod mik azok
Persze szivesen …
qp Gata ,Hussar projekt x,Kayfun ,Kayfun lite, Pandora, most kapásbol ők jutottak eszembe az igazság hogy nálam rengeteg rta megfordult már
köszönöm szépen
Nincs mit szívesen
Panora v2 re gondoltál?
Pandora V2?
Igen ő rá bocs csak melozom és gyorsban válaszlotam