Nemetorszagban elek.
Wáó, komoly? akkor ennyi vége nem is kell min gondolkozak
Ni 80 ból is 28ga kell?
28 vagy 30 amelyik szimpibb
Köszi, megnézzem mind a kettőt úgy is kevés van itthon.
igen jo a 30ga is meg a 28ga is mondjuk én csak 28ga használok a 30ga véknyabb valamivel de nem sokkal
En is 28 ga huzalokat hasznalok csak. 2,5 mag , 6-7 menet.
Be is szereztem gyorsan 2 gurigát, este alkotok
Huzal, vatta ami készleten van nem lehet felelős. Ni 80 28Ga az kicsivel ízesebb viszont ha Ni érzékeny vagy felejtős. Ha szimpla pinnel használod a Bishopot teltebb ízeket tudsz kinyerni belőle 2-és magon.
Nem szeretnék butaságot kérdezni, de mit takar a szimpla pinn? Tényleg bocsika
Belekotyogok…
Van a készletben egy blind pin nevezetű air pin is, onnan ismered meg, hogy nincs rajta lyuk Egyik oldalra ez, a másikba a kívánt méretű air pin. Csak egy oldalról levegőzik a tekerés.
Bishopom nincs, Aromamizer classic mtl- nél szoktam így vagy 0.8+1.0 aszimetrikus pinnel használni(erősen hasonló a levegő megoldás ott is) Működik!
Én kipróbálok mindent is. Hátha nem is a tankal van a gond hanem velem, mert egyébként megèpítès szempontjából faék egyszerű.
Egy próbát megér,nem tart semeddig air pint cserélni
A javasolt dvarw fl egyébként gyümis-mentolos vonalon elég jól zenél( a kókuszost is szereti! ), az is elég fakocka nehézségű építés. Ha meg még bizonytalan a dolog, piszok olcsón van belőle klón is.
Ahogy gumikacsa írta csak egy levegőbetéttel használva. Ott jobban adja az ízeket.
Plusz 1 pont a dvarw-ra ezekkel az aromákkal.
Ha esetleg dohány kívonatos levesekkel is próbálkoznál, akkor szóba jöhet egy pioneer 1.5 rta is…
Írnom kell egy listát, hogy milyen aromát milyen tankal érdem szívni.
Kedves Brigitta!
Előre is elnézést kérek tőled
Gonosz leszek
Találtam egy ilyent :
(természetesen ez mindegyikünkkel előfordul(t) )
Tisztelettel
Na de kedves, ez egy Decemberi poszt volt, ennyi idő után ez már megengedett majdnem fél évig bírtam
Őszinte legyek ezért vagyok itt olyan ritka mint a fehér holló