Eddig úgy gondoltam, hogy 1-2 ízvilág (dohányos, desszertes) nem igazán érdekel… Na, ez viszonylag jó hamar megdőlt. De a gyümisek maradnak első helyen. Utolsón pedig a mentolosak.
Ubi leszek, vagy sem, de nekem nem feltétlenül kell a th. Állandóan elkezdek köhögni tőle, ha annyira torkon vág.
Majd elmúlik.
Friss átálló uborka vagy, nem? Átállás első 2-4 hete nekem is ilyen volt. Ha vegyesen szívod, akkor is jobban irritál. Még lehet, hogy ebben a fázisban vagy.
Én inkább pudingra gyanakszom.
Valóban, kb. 3 hetes. Sokszor vissza is kell vennem a lendületből. Olyan, mint mikor az ébredés utáni első cigitől megszédültem. De ez csak torkon rúg.
Hány danos hogy már torokra megy ?
Ez a szerencsés szitu.
Én sokáig a th-t kerestem, és most sem mindig vagyok elégedett. Mondjuk 2-3 tankomból megfelelő wattal már jön a hizageri-hadzsime.
Ne Fyllo-zz annyit …egy Dvarw MTL FL klón kell neked.
Vegyél teflon szalagot nem vicc, ha nincs otthon!
max. 5-6 tekerés körben a csavaron, évente elég cserélni.
A teflon szalagot erre találták ki meg ivóvízre is !!!
Valamikor volt lite clonem is, így használtam!
Nem elmélet , gyakorlat
Tisztelettel
Köszönöm a tippet.
Igazán nincs mit , ez a minimum
Szerintem valakik
azért is hozták létre hogy segítsünk egymáson.
Én örülök a legjobban hogy valamiben és is tudtam nektek segíteni.
Tisztelettel
Apropó a Kayfun X meddig lesz nálad?
Tisztelettel
Örökbe kaptam @Zolika - tól.
Éljen @Zoilka
Nem ígérem hogy mikorra,
de ha egy ilyent
Eljuttatnék neked, mondjuk 1 hónap próbára azt ha szeretnéd
nyugodtan összehasonlíthatnád a cikkben.
Sajnos én csak kölcsön tudom adni, mert csóró vagyok
Tisztelettel
én biztos fémet vennék ha van…azután, hogy csalódtam a plasztikban
oké, mondjuk ez eredeti plasztik legalább
Nem kell azt csavargatni csak egyszer amikor be lővöd a levegőt 2019-óta az eredeti van az enyémben…
nekem mondod, én sem vagyok híve a nem highend kazán pin kiszerelésének…kb soha, abból kevesebb baj lehet
itt a nem bele való csavar húzó teszi tönkre csak…és az ember a csavarhúzó végén…
pl Ammit-nál olvastam és itt is írták, hogy nem egy japán acél a csavar szóval jobb félni a menet elnyalódásától. Persze a csavarhúzó sem mindegy