Melyik legyen?

Itt nincs…én máshol vettem

Már máshol sincs…

Áhhh,amúgyis alultöltős az meg ugye tudjuk neked nem jó:rofl:viszont 5.1 ml :stuck_out_tongue_winking_eye:ha számít a kapacitás​:stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Engem már nem izgatok fel, sorry. :joy:

Pedig fincsi

És keresi :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:

Az íz a gyengéknek való…

Én a face csopi moderátor boltjában vettem

Az nem tudom melyik :person_shrugging:

3 kedvelés

Egyszerűen szép! Ennyi

Ha tud olyat mint a klón milleniumom akkor majd jövőre,vagy ha a cseh társtulajdonosaim hátha :stuck_out_tongue_winking_eye:

és jó nem mondanám ha nem…luca creations c8 is finom nagyon (tudom nem tetszik)
Chariot rta kinézetre hasonló de nem egy nagy durranás bár néha használom…

3 kedvelés

Attól jobb szerintem sokkal…

Most borostás vagyok,de dörzsölöm :rofl:

Rákerestem az angoloknál is, de ott csak kayfunok meg taifunok vannak :roll_eyes:

2 kedvelés

Azt vártam én is hogy olyan lesz kb.mint az 1000-res de jobb nem is értem majdnem ugyanolyan…

1 kedvelés

ha lesz akkor ott lesz ahol vettem…

Heart Love GIF

Köszönöm nektek! :smiling_face::hugs:
Az viszont nálam nem játszik, hogy kölcsönbe kapok valamit. Nem azért, mert egy kis geca vagyok és nem adnám vissza. :sweat_smile: Csak valahogy nem. Én voltam béna, megfizettem a tanulópénzt.
Szerencsére (:thinking:) elég állhatatos vagyok, úgyhogy mivel abba akarom hagyni a cigit, abba is fogom.
Abban viszont továbbra is kérem is a segítséget, hogy honnan lehet biztonságosan rendelni. Egyébként vg-t megérné patikából esetleg?

5 kedvelés

Liquidhall ha már inkább :smiling_face:van sok shop amik beváltak és ami annyi az annyi :stuck_out_tongue_winking_eye:ha kellünk itt leszünk :hugs:
Nem feladni tudod :crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye: