Azoknak az is a célja, hogy meneküljön vissza a polgár az analógra. Szart adnak direkt.
Az nem annyira jó, de inkább mint egy agyvérzés.
Vedd ki a pod fejet, fogd be a levegőzőjét, és úgy szipokazd néhányszor, hogy menjen bele liquid rendesen utána tedd vissza és próbáld ki. Két slukk között hagyj neki időt
Sajnálom, most akkor lehet szívni a szar ízű cigit, vagy a szar ízű ecigit, amire egy vagyon ellocsoltál. Respect a kirtartásért!
Ha nem lenne minden cuccom ilyen bszott drága, már postáznék is neked valami használhatót…
No, ez elég misztikus így. Mit szólsz, ha leküldöm (vagy fel) a régi gtx-emet kölcsönbe? Csomagolok mellé néhány bekevert liquidet is, amik működnek nálam. Készítek ilyen kis ari 5-10 ml-es adagokat.  Sajna nálam a nikotin csak 9-es, de talán Neked nem is kell erősebb. Ja, és sót használok, nem sima nikotint. Íz lesz, th kevesebb.
 Sajna nálam a nikotin csak 9-es, de talán Neked nem is kell erősebb. Ja, és sót használok, nem sima nikotint. Íz lesz, th kevesebb.
Van még egy bontatlan 1,2 ohm-os pori is benne, de ezt már beszéltük, azt tudod használni rögtön. És tuti nem nikkel a mesh lap benne.
Ha megvetted a penge cuccokat később, majd visszaküldesz egy danit helyette. A színét Rád bízom, csak jól nézzen ki. 
Finomabb mint akár a fémes íz?
Ne érts félre 
Én logikám : beleinvesztáltál 12+5 pénzt,és valamelyik nem jó…
Ne add fel ! Hidd el itt sokan szorítunk neked 
Mini, micro, 21700 vagy sbs?  Én a minire szavazok.
 Én a minire szavazok. 
Én már ki is választottam… 
Hogy ez nekem nem jutott eszembe 
Gtx helyett dani, te kis igénytelen…
Te is daniért adsz cserébe gtxet? 
Én egy ares2 t 

Ajajjj ismerek olyat aki gtx el kezdte és danija van már
ismerek olyat aki gtx el kezdte és danija van már 
Vigyázni kell az ilyennel 

Brünci vagy Bersi nincs?
Mindenkinek van ilyen ismerőse? 

Brünci már elajandekozva, bersi nem is volt