Azoknak az is a célja, hogy meneküljön vissza a polgár az analógra. Szart adnak direkt.
Az nem annyira jó, de inkább mint egy agyvérzés.
Vedd ki a pod fejet, fogd be a levegőzőjét, és úgy szipokazd néhányszor, hogy menjen bele liquid rendesen utána tedd vissza és próbáld ki. Két slukk között hagyj neki időt
Sajnálom, most akkor lehet szívni a szar ízű cigit, vagy a szar ízű ecigit, amire egy vagyon ellocsoltál. Respect a kirtartásért!
Ha nem lenne minden cuccom ilyen bszott drága, már postáznék is neked valami használhatót…
No, ez elég misztikus így. Mit szólsz, ha leküldöm (vagy fel) a régi gtx-emet kölcsönbe? Csomagolok mellé néhány bekevert liquidet is, amik működnek nálam. Készítek ilyen kis ari 5-10 ml-es adagokat. Sajna nálam a nikotin csak 9-es, de talán Neked nem is kell erősebb. Ja, és sót használok, nem sima nikotint. Íz lesz, th kevesebb.
Van még egy bontatlan 1,2 ohm-os pori is benne, de ezt már beszéltük, azt tudod használni rögtön. És tuti nem nikkel a mesh lap benne.
Ha megvetted a penge cuccokat később, majd visszaküldesz egy danit helyette. A színét Rád bízom, csak jól nézzen ki.
Finomabb mint akár a fémes íz?
Ne érts félre
Én logikám : beleinvesztáltál 12+5 pénzt,és valamelyik nem jó…
Ne add fel ! Hidd el itt sokan szorítunk neked
Mini, micro, 21700 vagy sbs? Én a minire szavazok.
Én már ki is választottam…
Hogy ez nekem nem jutott eszembe
Gtx helyett dani, te kis igénytelen…
Te is daniért adsz cserébe gtxet?
Én egy ares2 t
Ajajjjismerek olyat aki gtx el kezdte és danija van már
Vigyázni kell az ilyennel
Brünci vagy Bersi nincs?
Mindenkinek van ilyen ismerőse?
Brünci már elajandekozva, bersi nem is volt
A szekrényben lapul itthon
Mi? Gtx bersi vagy brünci?