Melyik a legjobb erdei gyümölcsös vape aroma? Az alábbiak konkrét aromákról kérnék véleményeket.

Big Mouth - 1 MILLION BERRIES
Big Mouth - Chillberry
Just Juice - Berry Burst
A Mexican Cartel - Erdei gyümölcs, ribizli, eper, jég - Ez legyen kiinduló, ez már közel van a nagyon jó, tökéletes ízvilághoz!

Plusz kérdések - vélemény az alábbiakról? Ezeket néztem ki még a rendeléshez.
Just Juice - Blue Raspberry
Dinner Lady - Raspberry Tart
Mexican Cartel - Görögdinnye, Kiwi, Eper, Jég
Full Moon - Love

Az első 4 közül melyik lehet az igazi, tömény, piros-kék bogyós / erdei gyümölcsös aroma?

2 kedvelés

Szia.

Just juice,dinner lady,és full moon-al nem lősz mellé,ezek ízlettek nekem.

Ha találsz Belgi’ohm aromát vagy longfillt azok is finomak.

6 kedvelés

Szia.

Ezeket az aromákat csak külföldi oldalakról lehet beszerezni,amiknek a rendelése be van tiltva? de a lényeg hogy eus raktárból hozzák nem?

3 kedvelés

Szia,igen külföld,de akár magyar oldalon is találsz és tiltva sincs.

5 kedvelés

Ha van németben ismerős,akkor az plusz pont mert haza tudja neked küldeni,vagy ha esetleg épp jönne…

4 kedvelés

Ha meg nem is szűnt, de átalakult shortfillé.
A Flanszija vonalat ajánlom ezesetben.
:saluting_face:

5 kedvelés

Ezeket esetleg ismered/próbáltad / valaki innen próbálta? ecigionline.com kissé fura impresszum szerűséggel, de talán megbízható. Elvileg van köztük nagyon jó íz!

2 kedvelés

Hol lehet shortfillként kapni - és esetleg más lett a neve is?

3 kedvelés

A neve maradt ugyanaz és a franciáknál kapható.
A 3 napos szállításos boltban.
("…nem mondhatom ki a NŐ előtt!-Halálos Fegyver 3.-Leo Getz)
:grimacing: :face_with_raised_eyebrow:

4 kedvelés

Mintha az évek alatt kóstoltam volna valamelyiket :thinking: sütisek nem az én világom,de ha találsz Sad Boy-t hamár longfill,akkor azokat szerettem.

3 kedvelés

Dinner Lady Berry Tart 50ml rövidített e-liquid

55/5-1értékelés

• Dinner Lady Berry Tart 50ml rövidített e-liquid

zoomolás

Málna és áfonya íz ropogós keksz csomagolásban.
Fő ízek: málna, áfonya, keksz, vaníliakrém.
50 ml-es ZHC üveg. Nikotinmentes.
Nagy-Britanniában készült. 70% VG, 30% PG.

Hiánykalkulátor

19,90 €

Hirtelen…ha kellene…

4 kedvelés

Köszi! Azt hiszem, egyébként 1-2 év alatt anno megváltoztatták a receptjét, pedig nem létezett nála finomabb az édes ízekből. Lehet hogy már azért nem olyan népszerű.

3 kedvelés

Zolee írta a tutit,ott tudsz rendelni minden gond nélkül,3-4 nap és a kezedben van.

5 kedvelés

Star Wars Disney Plus GIF by Disney+

4 kedvelés

Ragnarok Sweet Edition Ultimate A&L aroma te eztet ismered? és ha igen milyen arányban keverted,azt tudom hogy nagyon koncntrált aroma,szóval 10% túl sok szerinted?

4 kedvelés

Nem sok,én bőven az ajánlott fölött, 15 :blush:de kinek hogy …

4 kedvelés

bekevertem a Thor Hammer’s aroma-t az aroma 49-ről de megromlott vagy nem tudom,mert már nem olyan az íze,lehet mert az étel aroma nem? mint a többi az oldalon

3 kedvelés

@lorant Nem tudhatom,mert nem voltam ott sem a gyártásnál ,sem a keverésnél,sőt még a porlasztó cserédnél sem.

Amit rendelsz “hazai shopokból” az mind ételaroma leírással érkezik,mert nem írhatják rá hogy vape aroma .

Hogy romlott meg? miben változott az íze?

3 kedvelés

első nap még intenzív gyümölcsös íz,aztán meg mint ha poshadt íze lenne,vagy nem is tudom :smiley: de ha nem volt még neked ilyen aromád akkor oké

3 kedvelés

10-15%-ban ajánlják,és minimum 3-5 nap érlelés ajánlott.

Ha tényleg más lett az íze esetleg túlaromázhattad,mert ezek nem romlanak meg ilyen gyorsan,annak azért kell pár év.

Mondjuk ezt én kizárnám,mert nem olyan rég kezdte ezeket árulni.

3 kedvelés