Melegben gyorsabb likvid fogyás

Sziasztok!

Mióta bejött a meleg, észrevehetően szinte irreálisan gyorsan fogy a likvid az ecigimbol, pedig nem szivok többet belőle.

30 fokos szobában van használva, 70/30 arányú likvid, sub ohm tankkal, 0.4 porlasztóval. Illetve 50W teljesítményen

Ez normális? Nektek mik a tapasztalatotok nyáron?

4 kedvelés

Szia.
Ha finom,akkor gyorsabban fogy.
Én télen-nyáron ugyanannyit fogyasztok,rám nincs hatással az időjárás,vagyis annyiban hogy télen fázok nyáron meg melegem van :grin:

6 kedvelés

Szia, a meleg miatt több fogyasztást én nem vettem észre, viszont a liquid ugye folyósabb.

5 kedvelés

Létezik hogy a porlasztó hibás? Érdekes, időnként a tankba kerül gőz, amit eddig nem tapasztaltam.

Geekvape Z coil

2 kedvelés

Igen folyósabb. De hogy ennyire gyorsan elfogy, nekem nagyon furcsa.

4 kedvelés

Hali!
Ott valami baj van szvsz, mert nálam ugyanaz az arány 70Vg/30Pg és semmi változás.
“Ha finom,akkor gyorsabban fogy.”-by @Zolika
:saluting_face: :face_in_clouds:

5 kedvelés

…gondolom a télihez képest (0°C) most +35°C-al előrébb van a leves a párolgáshoz, jobban húzhat a tekerés vagy a porlasztó. Talán nem kell olyan hosszan fűteni…

“Hőmérsékletfüggés: A viszkozitás erősen hőmérsékletfüggő. Folyadékok esetében a hőmérséklet emelkedésével a viszkozitás csökken (hígulnak), míg gázoknál pont fordítva: a hőmérséklet növekedésével nő.”

Szegény pára! :winking_face_with_tongue: :right_anger_bubble: :grin:

7 kedvelés

Hát 50w-n tök mindegy mennyi fogy, zabálni fogja a nedűt :grinning_face_with_smiling_eyes:.

4 kedvelés