Nem lehet megtalálni a kazán o-gyűrű méreteit sehol sem .Ezt csak úgy lehet ,mint ahogy fent Szilárd leírta,ha elszakad akkor vagy lemérni ,vagy a helyszínen bemutatni a szakembereknek és ők biztos segítenek.
Értem Köszönöm szépen.Nem is figyeltem,hogy Orosházán találtad
Abban tudnál nekem képpel segíteni,hogy hol keressek O gyűrűket a tankon?Szerintem az enyémben nincs mindenhol eleve gyűrű.Mintha kettőt láttam volna.De azon a képen,amin mutatja az Ali,hogy milyen sok gyűrű van benne,mégha mindegyikből duplán is van q pótcsomagba,szerintem nekem nincs a tankban annyi.
Nézzétek mit kaptam ma az én Jézuskámtól, @blini80 -tól
3csavart küldtél?Azt hittem csak 2 lesz benne
Ezeket a képeket találtam itt található néhány gyűrű,én is csak ennyit tudok róla hiszen nekem nincs ilyen tankom. De nem aggódnám túl az ó-gyűrű kérdést ,elég lesz akkor is amikor valamelyik tönkremegy.
@Igen 3-at gondoltam jól jön majd egy tartalék isStimmelnek,minden kerek végre?
Most mentek csak el a vendégeink…főztünk.Nem tudtam sajnos kipróbálni.De holnap feltétlen ki fogom
Holnap át fogom ellenőrizni.Nagyon szépen köszönöm.Ezen a tankon belül minden fekete,de majd nagyító és zseblámpa
Már vissza iá utaltak 3.560.-ft-ot.Pótcsomag nem fog jönni.Az eladó nem is reagált semmit.Úgy írta Böbe,hogy ezt az Ali bírósága döntötte el.Nagyon gyorsak voltak
De én most szerintetek mit kezdjek egy ilyen "kis"pénzel?
Nézzek a sógorom Berserkerje helyett,amit vissza kellene már adnom neki,egy Berserker mint?Vagy mást?De gondolom jóval többe kerülnének
Az kb. pont egy Cigabuy rendelés postaköltsége…
Sajnos ilyen kevés pénzből nehéz…én inkább gyűjtenék egy rendes módra 10k-t és aztán mehet rá bármilyen 22-es tank…én már ebbe sem vágtam volna bele, el kell engedni azt a gtx-et, ha már ilyen szar, hogy nem fér rá egy rendes tank. Szvsz.
Jó minőségü tömítőgyűrüket vennék belőle.
@anon88785338
Elnézést az értetlenkedésemért,de elvileg most,hogy lett rendes csavarod azon felül annak a tanknak semmi baja,egyébként is max 4 csavarral jött volna,az hogy tartalék tömítőd nincs,hát van olyan tankom ami több éves,de még nem kellett 1db-ot sem cserélni rajta.Ha venned is kell késöbb filléres tétel lessz.Berserker v2 mini clon am 6-7 között mozog mostanság.Én drukkolok,hogy minden rendbe legyen a Saltal,mert olyan jó ízvisszaadású tankból nem sok járt nálam,pedig pár megfordúltMég 1 gondolat,most nehogy az imbuszkulcsal hackeld ki a régi gagyi csavarokat,mert azonnal tönkre is fog menni
Mod nem kell.Van 2 faxa.Nem szeretnék 3.faxát.Csak a Gtx-et sajnáltam nem használni.
Dehogy!Ugyan úgy a régit a lapos csavarhúzóval tekerem majd ki
Nem kell elköltenem azt a kis pénzt,félre ne értsCsak milyen egy nő???Egy kis pénz állt a házhoz,azt el is kell ám költeni
Én az ilyen bepottyanókkal mindig úgy vagyok,mi kell egy vapernek biztosan:huzal,vatta,lötyi,aroma
Azt hiszem most adom feeeelMa direkt nem főzök,mondom akkor csavarcsere…Szedném szét a tankot.Eddig semmi baj nem volt,ha szétszedtem(2x)
Most éreztem,hogy nem tudom úgy lecsavarni az alját(a decket?Még mindig nem vagyok tisztában a szakkifejezésekkel)ahol a tekerés van.Csak azt szoktam letekerni,hogy kicseréljem a vattát,huzalt)Most sajna a csimni vagy mi az,rajta maradt ott ahol a tekerés van…úgy csavartam le külön.Annak 1ben kéne lennie a nem tudom mivel ott a tetején…arról a kerek valamiről az üvegpalást sem akart így lejönni.Nagy nehezen leszedtem.Megpróbáltam ezt a 2 dolgot összedugni,ahogy volt.De nem megy.Ez másik tankomnák azt hiszem menetes és csak bele kell csavarni az 1iket a másikba.Itt nem látok ilyet.De nem is tudom összedugni.Most mi lesz?
Lehet,hogy nagyon rosszul írtam ezt le.
A képen ugye 1be van a 2 alkatrész
Nekem meg így szét van jönve…letört?Vagy mi?Nézzétek már meg légyszi.
Ennyire megy csak össze,ha beledugom.
Az nekem olyan mint ha a peremezésnél szét jött volna
Nekem is sajnos…akkor ennyi volt