Megjött az én icikepicike csodám😍

Nem lehet megtalálni a kazán o-gyűrű méreteit sehol sem .Ezt csak úgy lehet ,mint ahogy fent Szilárd leírta,ha elszakad akkor vagy lemérni ,vagy a helyszínen bemutatni a szakembereknek és ők biztos segítenek.

Értem Köszönöm szépen.Nem is figyeltem,hogy Orosházán találtad​:heart:

2 kedvelés

Abban tudnál nekem képpel segíteni,hogy hol keressek O gyűrűket a tankon?Szerintem az enyémben nincs mindenhol eleve gyűrű.Mintha kettőt láttam volna.De azon a képen,amin mutatja az Ali,hogy milyen sok gyűrű van benne,mégha mindegyikből duplán is van q pótcsomagba,szerintem nekem nincs a tankban annyi.

Nézzétek mit kaptam ma az én Jézuskámtól, @blini80 -tól​:heart::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3csavart küldtél?Azt hittem csak 2 lesz benne​:slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

9 kedvelés

Ezeket a képeket találtam itt található néhány gyűrű,én is csak ennyit tudok róla hiszen nekem nincs ilyen tankom. De nem aggódnám túl az ó-gyűrű kérdést ,elég lesz akkor is amikor valamelyik tönkremegy.

2 kedvelés

@Igen 3-at gondoltam jól jön majd egy tartalék is​:thinking::slightly_smiling_face:Stimmelnek,minden kerek végre?

3 kedvelés

1 kedvelés

Most mentek csak el a vendégeink…főztünk.Nem tudtam sajnos kipróbálni.De holnap feltétlen ki fogom​:heart:

Holnap át fogom ellenőrizni.Nagyon szépen köszönöm.Ezen a tankon belül minden fekete,de majd nagyító és zseblámpa​:wink::joy:

2 kedvelés

Már vissza iá utaltak 3.560.-ft-ot.Pótcsomag nem fog jönni.Az eladó nem is reagált semmit.Úgy írta Böbe,hogy ezt az Ali bírósága döntötte el.Nagyon gyorsak voltak​:slightly_smiling_face:
De én most szerintetek mit kezdjek egy ilyen "kis"pénzel?
Nézzek a sógorom Berserkerje helyett,amit vissza kellene már adnom neki,egy Berserker mint?Vagy mást?De gondolom jóval többe kerülnének​:thinking:

1 kedvelés

Az kb. pont egy Cigabuy rendelés postaköltsége…

Sajnos ilyen kevés pénzből nehéz…én inkább gyűjtenék egy rendes módra 10k-t és aztán mehet rá bármilyen 22-es tank…én már ebbe sem vágtam volna bele, el kell engedni azt a gtx-et, ha már ilyen szar, hogy nem fér rá egy rendes tank. Szvsz.

1 kedvelés

Jó minőségü tömítőgyűrüket vennék belőle.

5 kedvelés

@anon88785338
Elnézést az értetlenkedésemért,de elvileg most,hogy lett rendes csavarod azon felül annak a tanknak semmi baja,egyébként is max 4 csavarral jött volna,az hogy tartalék tömítőd nincs,hát van olyan tankom ami több éves,de még nem kellett 1db-ot sem cserélni rajta.Ha venned is kell késöbb filléres tétel lessz.:thinking:Berserker v2 mini clon am 6-7 között mozog mostanság.Én drukkolok,hogy minden rendbe legyen a Saltal,mert olyan jó ízvisszaadású tankból nem sok járt nálam,pedig pár megfordúlt​:v:Még 1 gondolat,most nehogy az imbuszkulcsal hackeld ki a régi gagyi csavarokat,mert azonnal tönkre is fog menni​:thinking::v:

3 kedvelés

Mod nem kell.Van 2 faxa.Nem szeretnék 3.faxát.Csak a Gtx-et sajnáltam nem használni.

Dehogy!Ugyan úgy a régit a lapos csavarhúzóval tekerem majd ki​:slightly_smiling_face:
Nem kell elköltenem azt a kis pénzt,félre ne érts​:heart:Csak milyen egy nő???Egy kis pénz állt a házhoz,azt el is kell ám költeni​:wink::joy::joy::joy::joy::kissing_heart:

Én az ilyen bepottyanókkal mindig úgy vagyok,mi kell egy vapernek biztosan:huzal,vatta,lötyi,aroma​:v::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Azt hiszem most adom feeeel​:cry::cry::cry::cry:Ma direkt nem főzök,mondom akkor csavarcsere…Szedném szét a tankot.Eddig semmi baj nem volt,ha szétszedtem(2x)
Most éreztem,hogy nem tudom úgy lecsavarni az alját(a decket?Még mindig nem vagyok tisztában a szakkifejezésekkel)ahol a tekerés van.Csak azt szoktam letekerni,hogy kicseréljem a vattát,huzalt)Most sajna a csimni vagy mi az,rajta maradt ott ahol a tekerés van…úgy csavartam le külön.Annak 1ben kéne lennie a nem tudom mivel ott a tetején…arról a kerek valamiről az üvegpalást sem akart így lejönni.Nagy nehezen leszedtem.Megpróbáltam ezt a 2 dolgot összedugni,ahogy volt.De nem megy.Ez másik tankomnák azt hiszem menetes és csak bele kell csavarni az 1iket a másikba.Itt nem látok ilyet.De nem is tudom összedugni.Most mi lesz?:cry:
Lehet,hogy nagyon rosszul írtam ezt le.

A képen ugye 1be van a 2 alkatrész

Nekem meg így szét van jönve…letört?Vagy mi?Nézzétek már meg légyszi.

Ennyire megy csak össze,ha beledugom.

1 kedvelés

Az nekem olyan mint ha a peremezésnél szét jött volna :grimacing:

Nekem is sajnos…akkor ennyi volt​:sob: