Megjött az én icikepicike csodám😍

Én a 60%.át kérném vissza.

Értelemszerűen!

Akkor az első

1 kedvelés

Lehet velük kommunikálni, vagy csak egy menüből választhatsz, mit akarsz? “The accessory screws and tool size are incorrect.” Ezt nem értik? “I would like to ask for the right size for my atomizer.”

Választani kell,amiket idemásoltam

Ezt is felsoroltad, de a képeden ilyen nincs.

De igen.Te a 2.választási lehetőséget láttad.Kicsit feljebb bemásoltam az első választást.2x kellett választanunk.Most a pénzt kell megírnunk.

Gyorsan vegigporgettem a posztot, de nem találtam erről infót. Elnézést ha mégis volt róla szó. Eredetinek hirdettek a terméket? Ha igen, akkor ez is lehet egy támadási pont a vitanal.

2 kedvelés

@anon88785338
Csavarod ma vagy max holnap lessz,imbuszkulcsal.Ha később meg tömítő gyűrű fog kelleni hozzá(jóval később,ha vigyázol rá),akkor biztosan kapni fogsz egy csapágy-szimering boltba minta és méretek alapján​:+1:

1 kedvelés

Nem tudom​:cry:

Ma nem jött még…vagyis…ha a lakásra küldted és nem ajánlva,akkor lehet,hogy bedobták már​:heart:4után kiderül​:kissing_heart:

@Andras_Budai ilyen adataim vannak.Akkor eredeti?

A képek alapján amiket a poszt elején megosztottál, nekem másolatnak tűnik. A “rokafarkassakalvagymiaz” coolvape logo miatt lett nekem gyanús. Unboxing videókban teljesen más a doboz belső elrendezése és ott csavarhúzót adnak hozzá, nem imbuszt. Ezért kérdeztem, hogy jelöltek e a hirdetésnel, hogy nem eredeti. Mert ha nem, akkor vita esetén nyertes pozícióban vagy.

Nem eredeti, mert akkor írná, hogy eredeti…original, authentic ilyesmi.

Origin=CN(origin)
Ez van az egyik képen.

Az azt jelenti, hogy Kínából indul az áru…

1 kedvelés

Minőségi probléma és a nem lehet összeraknit választottuk.
Miért vagyok nyertes pizícióba?

Most mondjuk visszautalnak 3000et.Mit kezdjek vele?:cry:

@blini80 …azt mondja azuram,hogy volt egy boríték a postaládába.:heart::heart::heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:Nagyon szépen köszönöm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 kedvelés
1 kedvelés

Köszönöm :slightly_smiling_face:És innen milyet vagy,hol kell keresni?Ehhez IS balga vagyok​:see_no_evil:

1 kedvelés