Annak sajnos igen ,én nem kisérleteznék vele tovább …engedd el amilyen rosszul jártál vele.
Inkább nézz a Vaporism.cz-n egy klassz kis kazánt helyette
Ez a tank vissza idézi a régi kezdeteket akkor is úgyanilyen szar minőség volt kínából
Ezt ajánlanám helyete: https://www.svoemesto.de/en/atomizer/mtl/kayfun-mini-v3
Vaporism ről szoktam rendelni ,ja és azok eredetiek… egyikkel sincs semmi bajom
Ezt már néztük…de olyan csúnyácska szegény…és láttad az árát?
Nem tudom elengedni.Most kaptam.Most tekertem bele az új csavarokat és tökéletesek.És 3x tekertem újra,mert mindig elszakadt ez a vékony huzal.És most izzítanám és vattáznámValamit találjunk kiTi olyan ügyesek vagytokNem tudom összenyomni
A trio…6674 forint +szállítás -VAPINGOVA azaz 6196.8s forint +szállítás
Nincs rá pénzem.Ennyi pénzt még csak el tudtam tussolni…de drágábban?Nem
Erre 18-as tank kell
Nem kell 18-as…ezt csak te gondolod
a merlin nano kéne neked ha még lehet kapni valahol
Mennyi volt a Salt? Mennyit kaptál vissza ? megpótolod 3k val és bumm van egy klassz tankod ami ráadásul 22-es és jó ízeket hoz még kanthallal is ,legalábbis nekem akinek nem a szíve csücske az a madzag
Nagyon szép és örök mint a nyomorúság…de hát te döntesz.
Nagyon nem tecc 20-assal.Csúnya nagy rajta nekem.Ezzel nincs szándékom senkit megbántani aki vett a Gtx-re 20-ast.Csak nekem nem tetszik.
És mennyi legolcsóbban?És feketében vagy gun-ban?
Kézzel, és olyan ferdén nem is lehet. Satuval lehet. De rögzíteni is kellene. Írnék ragasztót, de arra mindjárt tiltakoznának százan. Valahogyan körbe kellene pontozni esetleg. Bár meg lehet próbálni, kézzel szét jön - e az összepréselés után.
Nem tudom van nekem ss-be nem hiszem,hogy van más színbe.Ha lenne drágább lenne.De miivel van így nem követem az árát.
Egy jó Loctite fémragasztó megoldaná a helyzetet.
Meg egy műszerészsatu. Vagy lopjon egy franciakulcsot az urától. De ahhoz egy erős ember is kellene.
https://www.vaporism.cz/atomizery-kizoku/kizoku-shima-mtl-18mm/
Ez egy jó 18-as kis tank.Porlasztóval is lehet használni és saját magadnak is tekerheted.