Megjött az én icikepicike csodám😍

A hozzászólásomban eszembe sem jutott azokat a régebbi sebeket tépkedni,vagy bármiféle vitát gerjeszteni a témában.
Mindössze annyi történt,hogy benéztem a mellékelt fotót.
(Az anyagismeret,amúgy sem az erősségem).
Na de inkább koncentráljunk Beatrix problémájára.Sajnos nekem nem áll módomban csavarokat küldeni a tankjához,ugyanis amiket én tartalékba kaptam, tönkre tettem,azzal,hogy túl erősen húztam meg. :neutral_face:
Azért nagyon bízom benne,hogy @Tlak -on kívül,akadnak még mások is,akik önzetlenül tudnának segíteni,ebben a jelentéktelennek tűnő,mégis fontos jelentőségű probléma megoldásában.

6 kedvelés

Nekem sem. Ráadásul még milyen jól is jártam: A Galaxies (Nem Galaxy, elnézést csak én nem tudom, miért írom néha úgy.) kiváló egy tank, ráadásul az a társaság gyártja, akik a Brünhildét is. Szöget ütött a fejemben, milyen sárgák ennek is a csavarjai? De miért olyan mind a 6 darab? Akkor már csak eredetiek lehetnek. Amikor az egyik rárepült a mágnesre, teljesen megnyugodtam. Talán titán bevonatú vas? Ki tudja. Nem minden arany, ami fénylik. Tlak -é is, ha egy tankhoz adták akkor biztosan jók bele. Nekem csak 2,5 mm-es csavarjaim vannak. Lehet, hogy oda vastagok?

3 kedvelés

A csavar menet emelkedést is jó lenne tudni mert igen könnyen szétlehet barmolni a bekötő oszlopot egy nem megfelelő menet emelkedésű csavarral.Adok szívesen ha tudom a méreteket van egy pár darabom…

5 kedvelés

Így ránézésre normál metrikus menet,nem hiszem hogy a kínaiak túlgondolták volna a menetezést.

1 kedvelés

ránézésre igen de lehet 1vagy 1.5…és ha jól tudom kinába nem metrikus menet van valami mást használnak…és ki tudja ez milyen.Én nem küldenék nyugodt szível Beatrixnek csavart,hogy az bizos jó bele.

1 kedvelés

Annak a tanknak már mindegy ,még két három tekerés és azok a csavarok végleg tönkremennek.Beatrixnak kell eldöntenie hogy mit akar nézegetni a polcon,vagy megkockáztatja hogy az én néhai skyline tankom bekötőcsavarjait felhasználja.Csak még Beatrix nem küldte meg a méreteket.

3 kedvelés

Majd,ha szétszedem megmérem.:slightly_smiling_face:Tegnap szedtem szét,de csak vattáztam még

A vas-műszaki a háztartási is.Nincs ilyen picike nekik.Mqjd Orosházán,ha 1x bejutok megnézem a Vasexba

Ettől kisebb az átmérője ránézésre

Aranyos vagy​:slightly_smiling_face:Imbusz is kellene majd,ha lesz csavar.Ebbe annyira szét van nyomva a 6szöög,hogy az imbusz nem tudná tekerni.Ezért csinálom amíg bírja a csavar,a legkisebb laposfejűvel.Ami meg beleszorul és nem akarom tudni kihúzni.

Meg fogom mérni…inkább szétszedem az egészet,nem várok míg cserélni kéne q huzalt.
Ebbe a tankba az imbuszos van ugye.Attól jó lehet bele az olyan csavar is,ami nem imbuszos?Emlékezetből 2mm átmérője van talán.

Ha ismeritek ezt a féle csavarhúzó készletet ebből a legkisebb lapos csav.húzó nem tudom hány mm-es lehet…Azzal tekerem most.

1 kedvelés

Beatrix eddig főzött​:joy:

1 kedvelés

Igen,jó lehet bele ami nem imbuszos is,az átmérője lenne a lényeg.

2 kedvelés

Nem tudom mennyire csináltam jól és melyik kép sikerült.
Ez a PÓT NEM MEGY éppen bele csavar.

De,ha nagyon muszáj,szétkaphatom a tankot,csak akkor ma már nem fogom tudni használni,mert nincs már időm újratekerni

1 kedvelés

Ez az imbusz hozzá,ami a nem belevaló csavarhoz jó.A tankban lévő csavarhoz nem jó.Ez is a pót csomagban volt.

1 kedvelés

@anon88785338
Ha csak az eggyik csavart tekered ki és nem lazítod fel a másikat akkor nagy esélyel megmarad a tekerésed a helyén​:v:

A kép alaján 3x4mm mondanám ezt a csavart ,ettől függetlenül bármilyen lehet még a tankba.

Ha minden igaz ez a történet:Szval M2.5x3mm csavar kellene bele!

2 kedvelés

Ebből,hol látod a csavar méretét?

M2.5x3mm build screw!Csak hernyó csavar lessz jó bele,mert nem állhat ki a bekötőoszlop síkjából nehogy beleérjen a kazánpalástba!

2 kedvelés