Akkor a helyzet változott,mivel a nálam lévő csavar mérete M2x2.5mm.
Most akkor már le fotóztam mindent IS.A vatta meddig ér le,a levegőzőt…a csavart alig bírtam már kicsavarni a lapossal.Nem tudom,hogy fogom majd visszacsavarni.
Na…nehezen,de még sikerült.Megint beleszorult a lapos,pedig ilyen picike…erről is van kép.
Látom kinagyítva,hogy nem egészen jól tettem oda a csavart,de nekem az akkor sem tűnik 2.5-nek.
A 3 stimmel.
Nagyon el vannak kopva a menetek,ez fénykorában 2,5-nek készült.
@anon88785338
Az M2.5 menettel jelölt csavar az nem megeggyező a 2.5mm-el az olyan 2.05mm
@anon88785338
Kérek szépen privátba egy pontos nevet,címet és Hétfőn feladom postán
Akkor baccák megHogy lehet ilyet postázni?Nem a használt boltból vettemVagyis nem onnan akartam
De édes vagy!Honnan van ilyened?
Nagyon-nagyon szépen köszönöm előre is
@anon88785338
Van 2db Taifun Gtr-em azokhoz többet adnak,valszeg tudják,hogy gyenge pont az imbusz kulcsal egyetemben,vagy főleg az a gagyi első sorban sztem,de ha érzéssel használjuk akkor sokat elmegy
Nagyon szurkolok,hogy Szilárd által felajánlott csavarok jók legyenek.
Ha meg kell tarcsiba, én inkább nem a Vasexba nézelődnék,hanem,inkább valamelyik optikusnál.
(Gondolom van arra felé jó pár belőlük).
Nálunk nincs 1sem,Orosházán kb.3 vanMajd bemegyek az optikákba is,csak jussak be
Fejlemény az áruháztól,ahonnan ugye a Coilart Salt jött.
Barátnőm bemásolta neki,az itteni szöveget @Paldeak_Attila jóvoltaból.Értetlenkedtek.Majd újra bemásolta nekik és újra elküldte a képeket is.
Azok a gennyesek azt írták vissza,:“minden kiváló!”
Ki tudnám idegemben tépni a torkukatElnézést a megfogalmazásomért,de rettenetesen mérges vagyok
Most mi q következő lépés?SEGÍTSETEK
Szia,
Ilyen rendeleseknel érdemes paypal-al fizetni. Amennyiben nem jut az ember dűlőre az eladóval még a paypal-n is tud vitát kezdeményezni.
Kedves Beatrix!
A meoldás az egyik fentebbi hozzászólásomban van,volt!
Írtam,hogy én nem a pénz egy részét szeretném vissza.Mit kezdjek azzal a kis pénzel?Postával volt 6000.-ft
Nem értem az eladó nem látja,hogy amiket pótcsavarokat adott és hozzá imbuszkulcsot a pót zacskóban az nem is akkora csavar,mint ami a tankban volt???
Abból a kis pénzből tudnál venni hozzá való tömítőgyűrűket,meg pótcsavarokat.
Ebből a távolságból nem lehet kikényszeríteni az eladótól hogy küldje neked ezeket az alkatrészeket.
Ezt írta a barátnőm:
“Szerintem ezt nem fogadja mostmár el, legközelebb nem kell addig visszaigazolni, míg mindent át nem nézünk”
Tudtok még vitát nyitni?
Ilyenkor kell dispute-ot nyitni az alinal,ujra kepek,ujra szoveg bemasol.Ok majd lerendezik a szajukat.