Megjött az én icikepicike csodám😍

Akkor a helyzet változott,mivel a nálam lévő csavar mérete M2x2.5mm.

1 kedvelés

Most akkor már le fotóztam mindent IS.A vatta meddig ér le,a levegőzőt…a csavart alig bírtam már kicsavarni a lapossal.Nem tudom,hogy fogom majd visszacsavarni.
Na…nehezen,de még sikerült.Megint beleszorult a lapos,pedig ilyen picike…erről is van kép.

2 kedvelés

Látom kinagyítva,hogy nem egészen jól tettem oda a csavart,de nekem az akkor sem tűnik 2.5-nek.
A 3 stimmel.

1 kedvelés

Nagyon el vannak kopva a menetek,ez fénykorában 2,5-nek készült.

2 kedvelés

@anon88785338
Az M2.5 menettel jelölt csavar az nem megeggyező a 2.5mm-el az olyan 2.05mm

2 kedvelés

@anon88785338
Kérek szépen privátba egy pontos nevet,címet és Hétfőn feladom postán​:v:

6 kedvelés

Akkor baccák meg​:bangbang::face_with_symbols_over_mouth::rage:Hogy lehet ilyet postázni?Nem a használt boltból vettem​:face_with_symbols_over_mouth:Vagyis nem onnan akartam​:joy:

De édes vagy!Honnan van ilyened?:heart:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm előre is :pray::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::heart:

2 kedvelés

@anon88785338
Van 2db Taifun Gtr-em azokhoz többet adnak,valszeg tudják,hogy gyenge pont az imbusz kulcsal egyetemben,vagy főleg az a gagyi első sorban sztem,de ha érzéssel használjuk akkor sokat elmegy​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nagyon szurkolok,hogy Szilárd által felajánlott csavarok jók legyenek. :slightly_smiling_face:

Ha meg kell tarcsiba, én inkább nem a Vasexba nézelődnék,hanem,inkább valamelyik optikusnál. :wink:
(Gondolom van arra felé jó pár belőlük). :slightly_smiling_face:

Nálunk nincs 1sem,Orosházán kb.3 van​:joy:Majd bemegyek az optikákba is,csak jussak be​:wink:

1 kedvelés

Fejlemény az áruháztól,ahonnan ugye a Coilart Salt jött.
Barátnőm bemásolta neki,az itteni szöveget @Paldeak_Attila jóvoltaból.Értetlenkedtek.Majd újra bemásolta nekik és újra elküldte a képeket is.
Azok a gennyesek azt írták vissza,:“minden kiváló!”

Ki tudnám idegemben tépni a torkukat​:face_with_symbols_over_mouth::rage:Elnézést a megfogalmazásomért,de rettenetesen mérges vagyok​:bangbang:

Most mi q következő lépés?SEGÍTSETEK​:heart:

Szia,

Ilyen rendeleseknel érdemes paypal-al fizetni. Amennyiben nem jut az ember dűlőre az eladóval még a paypal-n is tud vitát kezdeményezni.

2 kedvelés

Kedves Beatrix!
A meoldás az egyik fentebbi hozzászólásomban van,volt!

Írtam,hogy én nem a pénz egy részét szeretném vissza.Mit kezdjek azzal a kis pénzel?Postával volt 6000.-ft

Nem értem az eladó nem látja,hogy amiket pótcsavarokat adott és hozzá imbuszkulcsot a pót zacskóban az nem is akkora csavar,mint ami a tankban volt???

Abból a kis pénzből tudnál venni hozzá való tömítőgyűrűket,meg pótcsavarokat.
Ebből a távolságból nem lehet kikényszeríteni az eladótól hogy küldje neked ezeket az alkatrészeket.

Ezt írta a barátnőm:
“Szerintem ezt nem fogadja mostmár el, legközelebb nem kell addig visszaigazolni, míg mindent át nem nézünk”

Tudtok még vitát nyitni?

Ilyenkor kell dispute-ot nyitni az alinal,ujra kepek,ujra szoveg bemasol.Ok majd lerendezik a szajukat.

1 kedvelés