Melyikre gondolsz?Melyiket küldjük el?
Nekem nincs olyan mérőkém,amit a videókban látok.Vonalzóval is lehet vagy az nem elég pontos?
Baj,ha én ennek a felét sem értem?
Gondolod itt tirpákfalván bemegyek egy boltba…egybe,mert csak egy van ahol csavarokat árulnak…és tudnak nekem adni egy ilyen fajta icipici ugyan ilyen csavart?
Az első fénykép jó lesz.A vonalzó annyira nem pontos.
Alaphelyzetben ez lenne az ideális megoldás,de én még olyan alis eladóval nem találkoztam aki önként és dalolva megoldott volna egy problémát.
Olyat még nem lehet beleírni,hogy nem csak a csavar nem ehhez a tankhoz való,hanem kompletten az egész pót csomag.A tömítőgyűrüű sem ehhez valók,mint ahogy imbuszkulcsom sincs mert az sem ehhez való?!
En lajosmizserol vagyok.Na abban a tizezres utcaban is ha bementem a helyi boltba hogy Boeing 777-esbe szeretnek farokszarny lehuzo csavarkeszletet akkor az volt nekikKomolyan,lesz nalatok!Google hogy milyen boltok vannak nalatok és nyomás.Estére üzemképes is a tankod.Ne méricskélj csak vidd magaddal,majd találnak ott bele valót
Nem tudom,nekem három tranzakcióm volt egy heten belül tavasszal amikor vapelni kezdtem.A kozepsovel gondok voltak,a refund az szamlamon volt négy nap alatt.
Update-eltem,így már az is benne van hogy szar az egesz
Nem kell Google.Itt 1 bolt van.Ahol mindent IS kénytelenek árulni
Nincs is az alival semmi gond sem,én is szeretek ott vásárolni.Csak a felépitése más mint pl fastechnek.Ezért ha az eladó történetesen nem ad el olyan csavarokat mint ami kellene Beatrixnak,akkor nem is tud küldeni neki.Egy kivétellel ,ha egy ugyan olyan dobozból kiveszi a pótalkatrészeket.Csak akkor meg másnak küldi el a hiányos árút.
Mivel a kinai gazdaság is koppant egy kicsit ,nem fog az eladó küldeni magától semmit.Meg próbálja húzni az időt hogy ki csúsz a vita indítási lehetőségből.
Nagyon köszönöm És akkor az Alinak vagy a boltnak kell írni?A barátnőm azt írta,hogy tud a boltnak írni.(Ő ért hozzá)
Amúgy ebben a boltban csak pl.lakásfelújításhoz árulnak csavarokat,…ilyesmiket
Majd megirom kesobb,nekem most szarakodik a rendszer,minden hozzaszolasomat menteni akarja.Olvasni tudok de irni nem igazan.
Habar safarival bejelentkezve most atment
Felhívtam ezt az EGY boltot,mert van ott ismerősöm.Ilyen picikét nem árulnak.De nem is tudom,hogy ki merjem újra tekerni vagyis megpróbáljqm-e újra jobban betekerni,hátha akkor nem ugrálna,mert a legkisebb lapos csavarhúzóm is írtam,hogy úgy beleszorul mikor ki vagy be tekerem vele a csavart,hogy ki sem tudtam sokáig húzni belőle.Lehet hogy amikor csavartam vissza ugye,beleragadt a csavarhúzó és ahogy rángattam kínomban kifelé,vszínű el is mozdította a csavart visszafele
És miért folyhat mindenhol?Rövid vagy vékony a vatta?
Újravattáztam.Nem mozog a tekerés…és ugrál össze-vissza az ohm.
Szia @anon88785338
Nézd meg nincs e meglazulva az alsó 510 érintkező csavar,mert az fogja a deckbe a + pint és a csavart körülölelő tömítésnek is renben kell lennie.A Vatta meg valszeg kevés vagy beleér a levegőző furat vállába,ha meg nem a levegőzőn folyik akkor a tank palástnál az O gyűrűknél,annyira faék tank,hogy máshol nem tud folyni,jah de még a topcapnél,de az már csak szembetűnő lenne gondolom,jól meg kell tisztítani és detektálni honnan is folyik pontosan
Kijebb tekertem a tank alján az 510-et vagy mit.1.04-ről szívtam.Felugrott 2.29-re.Megint szívtam,most 1.29.
Majd pár percig nem nyúltam hozzá,most 1.09