Amit kézzel így ki lehet tekerni azt kézzel vissza is lehet nyomni,utána meg nem nagyon húznám rá a deckre a chimnit.
A Sima és a Salt volt a 2 kiszemelt.Nem emlékszem már,hogy miért a Salt nyert.
De most sajnos nincs fölös 10700-am+száll.költségDe köszönöm
Nincs mit.Gondoltam hátha nem ismered.
A Nanot elvetettük anno szépséggyűrű vagy mi a neve miatt.Mert azzal már nem 18mm
De a szépséggyűrűt nem kell rátenni… Csak akkor szokták azzal használni ha nagyobb modra teszik és bután nézne ki rajta.
Ha netán elengednéd,tudod a postacímem küld el nekem,hátha lehetne valamit vele kezdeni,ha mégsem max alkatrésznek máshoz jók lehetnek az alkatrészeipersze,ha sikerülne valamit kezdenem vele,kitalánánk valami kompenzációt érte
Az a baj,ha kézzel ki be lehet játszani,akkor mindig szét jönne,mert végülis azzal lehet ráhúzni a tankpalástot is
Milyen kompenzációra tetszik gondolni?
Nem lehet vele játszani.Az tuti egyben volt.Minden videóban is egyben van.Nem soxor szedtem szét,de az mindig egyben maradt.Most is ugyan úgy tekertem le,de már az elején éreztem,hogy ez most nem úgy jön…nem én törtem le.Olyan,mintha elfáradt volna az anyag és megadta magát.Nem lehet visszanyomni.Nem megy bele…olyan,mintha vissza kéne heggeszteni.Vagy nem tudom.A fotón azért olyan ferde,mert azt akartam,hogy lássátok,hogy milyen Annyi eszem van,hogy ferdén mégha vissza is lehetett volna tenni,nem menne bele.Ezt @Mefeca -nak írtam a végén
Forint alapúra,de csak abban az esetben,ha megtudom javítani,ha kuka akkor max pár alkatrésze használható nálam az már úgy nem ér semmit kb,max a csavarok meg az imbusz amit küldtem,510 csavar,tömítések esetleg
Sajnos vagy szerencsére nem ismerem ezt az rta-t ,csak elméleti szinten irtam ezt,de igy jobban megfigyelve igazad van.
Tudod mit @anon88785338 inkább hadjuk ezt a részét,bele gondoltam posta költség stb…
Max most tényleg kérj valami közeledben lévő férfi ember segítségét,hogy satuval síkban összenyomni,hátha sikerülne stabilnak maradnia,
Kedves Beatrix! Ha Dvarw 16 klón megfelelne neked azt ajándékba tudok adni!?
Vagy egy Gas Mods Kree-t 22mm-est.Ez tetszett neked…
És ezeket is:
Mindig is tudtam uram, hogy maga egy úr.
Most már én is azt mondom, engedd el azt a selejt vacakot.
Kiválónál kiválóbb cuccok. Én a Te helyedben lecsapnék rá. Kérlek, vedd fel Jánossal a kapcsolatot.
(Jézuskára talán még oda is ér. Az enyémet Kinga feladta, másnap idehozták.)
Aksid lesz a pico-hoz 18650?
Lesz,ha megtalálom honnan rendeljek legalább egyet.EgyenlőreFogom nézegetni az oldalakat.Néha van q face csoportokban is,majd keresgélek természetesenTaláltam egy régebbi képet asszem,ahol a Pico-n a Kree van épp
Hát,te nem is a Jézuska vagy,hanem egy Isten…?
6 bejegyzést új témára osztott fel: Ledes nagyítós szemüveg építéshez?