Megfelelő RTA tank

majd csinálok 7 fele képet csak legyek otthol meló van 6 ig még :wink:

1 kedvelés

Én nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget, extra cuki mindenki. Hellvape Vertex lett az első RTA tankom. Jövök este segitséget kérni építésben :rofl: na jó nem zaklatok senkit, megoldom tán egy videó segitségével.

3 kedvelés

Hálám üdözni fog​:kissing_heart::joy:Nem vagyok türelmes ember​:joy::joy::joy:

2 kedvelés

Mutatsz egy fotót?Mert az 22-es és magas is és kíváncsi vagyok​:joy::kissing_heart:

Persze csinálok képet meg mindent is

1 kedvelés

Nem találkoztam még vele, de nem néz ki rosszul. Van róla videjó: https://www.youtube.com/watch?v=o-oT0k0cHEU
Akkor ezt is elolvastad róla? http://vaperz.hu/index.php/2021/04/26/hellvape-vertex-mtl-rta-tekeres-vattazas-build-ecigi-teszt-vape-review/ Akkor kellemes gőzöket kívánok vele! Remélem, sok örömed leled benne. Jó ez a videó róla. A srác mindent elmagyaráz.

7 kedvelés

Ilyen az ilyen

7 kedvelés

itt lesz a kép csak neked​:blush::wink:na meg másnak is​:sweat_smile:

8 kedvelés

Hát ez gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

még csak le sem lóg pont jó a modra de ugye nem én szoktam használni hanem a feleségem​:wink:na jó néha néha csak bele lövök vagy 2 :wink::sweat_smile:

4 kedvelés

20 bejegyzést új témára osztott fel: Égett ízt érzek minden szívásnál. Mi lehet a probléma?

Nem rossz…használd egészséggel :smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon köszönöm :kissing_heart:
Cíp​:wink:
Nem kopik belül?

1 kedvelés

Érdekes,hogy a Vertex olyan a Gtx-en,mintha szélesebb lenne mint a Kizoku.Mindkettő 22mm-es.Ez esetleg optikai csalódás,mert a Vertex tömzsibb mint a Kizoku?

2 kedvelés

lehet az is tömzsibb akkor

2 kedvelés

hol belül?:blush:

Belül sima ss és a dlc bevonat nem kopik

3 kedvelés

A kémény vagy mi…ami érintkezik a liquiddel.
@Ispy vagy @Elek_Segits írta máskor,hogy csak ss,mert a többi kaphat.De az ss meg nem megy a Gtx-hez.

1 kedvelés

“az is”…ezt így most nem értem​:wink:

1 kedvelés

ja ja a drip tipre gondolsz akkor