Azt hiszem kész vagyok, elfelejtettem mindenről is képet csinálni. Annyit csaltam hogy tekerni lusta voltam és a hozzá adott 0,6 Kanthalt használtam, valóban lehet kicsit szűk de 100% jobb mint a porlasztó. De az érzés, hogy nem folyik nem szörcsög hát az valami leírhatatlan, nekem kezdésnek tökéletes, lehet azért mert még nem tudom mi a jó, de árban ő volt a legkedvezőbb és nem bántam meg egyáltalán, Baszus mintha a 3mg liqvid erős lenne érdekes .
Így nézzünk ki.
És még annyira jó hogy nem kell 10 mp is szívni hogy legyen már valami. Na most míg írom a véleményem érzek valami bibit, égett íz na ez miért van, ne már, de teszem hozzá nem minden szivásnál érzem mi lehet a bibi?
Ohh akkor holnap vatát cserélek. De nem érzem mindig csak ha hosszabbat akarok bele szívni. Csak egyszer jelentkezet ez a helyzet azóta jó. Csak féltem nehogy kevés legyen
0.63 ohm volt hozzá tekerés, a tekeréshez holnap állok neki. Akkor van gond ha nagyobbat szívok bele 5-6 mp es shlukk nem gond de amúgy elég is annyi, holnap megprobálom kicsit kevesebb vatával jó lesz az szerintem. A tekeréstől lehet jobban félek
Ha sok lenne a watt akkor már a slukk elején is égett ízt éreznél. Mivel nem mindegyik slukknál érzed így az van amit @Janos_Groszeibl írt. Ha megszivja magát a vatta akkor nem érzed, de amint porlaszt már nem tudja olyan gyorsan megszivni magát így a slukk vége éget. Nem feltétlen kell tekerést cserélnéd, csak holnap vattázd újra.
Else hiszitek milyen boldog vagyok, hogy rátok találtam, én még ennyi segítő kész emberrel sehol nem találkoztam, egyszerűen mind egytől egyig fanasztikusak vagytok, ha ti nem vagytok szenvednék a porlasztóval és nem tudnám hogy ez 100 jobb. Tényleg olyan jó érzés, hogy nem folyik sehol a liqvid nem szörcsög bele a számba ááá hát ez csúcs szuper, és mi lesz ha minden tökéletes lesz. Bele kéne még mélyülnöm a liqvid keverésbe is na majd holnap, késő van már ahoz. Pedig azt is kéne mert már kifogyoba vagyok de állítólag neki nem nagyon kell érlési idő
Mi pedig attól vagyunk boldogok, ha Te boldog vagy. Nem vagyok Heisenberg szakértő, de én minimum 3 napot adnék neki. Bár a legjobb, ha 1 hétig áll. Ahonnan rendelted a leírásban nem volt valami infó az érési időről? De mindemellett van aki azonnal szívja amint bekeverte, ezzel sincs baj egyébként. Csak én ilyen hülye szabálykövető vagyok.
Heisenbergnek nem kell idő, olyan brutál, hogy átmegy az íze frissen is. Idővel finomul azért, szóval ártani nem árt neki a pihi, de nem azért kell neki, hogy legyen íze, hanem, hogy kitisztuljon, kicsit harmonikusabb legyen, frissen rusztikusabb. De ha rákattam az ember, akkor mindegy is.
Tényleg de rég szívtam már, lehet megint beszerzek belőle, csak meg kéne már kostolni a 12 ízt is valamikor, ami a kamrában várja a sorsát. Ejj, de nehéz a véper sors.
Atya ég… Annak idején ezekből a videókból nagyon sokat " okosodtam ". Alig vártam, hogy jöjjön az újabb videó. Ezek a videók már az alapjait képezik a Magyar vaper történelemnek.
Probléma orvosolva, egy vatázásban szűz kéz képes ilyenekre, valóban sokkal jobb sőt nincs is próbléma hogy kevesebb vatát tettem bele, nagyon izgalmas ez a Vape villág, főleg ilyen sok segítőkész emberekkel meg még jobb.