És tényleg jár hozzá egy zacskó strassz.
A férfiverzióba bezzeg nem raktak se sörnyitót, se csuklónyi fuxot, se Rolexet anno
MINDEN sörnyitó!
Csak lesz nekem ilyenem pinkben
Ragasztót is adnak?
Nem öntapadós koh-i-noor Diamond?
Kata majd elárulja
Ragasztó nincs a dobozban, a strasszos zacskót meg most anyám nézi nagyítóval, hogy megállapítsa, hogy öntapis-e.
Piszkálgatjuk itt, szerintünk nem öntapad. Annyi viszont biztos, hogy van a tasakban legalább 4 különböző méretű kavics.
Ezzel szépen lehet dolgozni.
És mire feldíszítődik a Hilda, jól be is lehet tépni.
Ez nem lesz nagy neked?
Nem kötözködésből, azt mondtad pici a kezed?
Tisztelettel
Ezt mi pasik nem érthetjük…gondolom sokkal szebb minthogy ne férjen el a tenyérben
Agyam eldobom…
Még szerencse, hogy az elmúlt napokban a Brünhilde volt itt az egyik fő téma, különben csak pislogtam volna, hogy mi ez a marék csillogó szar a dobozban.
Volt még hozzá 2 db fekete kis tank és mod közé rakós biszbasz is. Tapintásra mondjuk marhára nem tűnik szilikonnak, de jó az, ingyen vót.
Annyi hildás poszt lett hirtelen, hogy azt sem tudom, hova írjak. Úgyhogy maradok itt.
Fél tankot szipkáztam kb ki eddig, delután óta.
A vatta egyszer sem száradt ki. Most 11-12 watt körül használgatom, a gőz egyáltalán nem meleg, ízek vannak.
28ga Ni80, kettes mag, 1ohm körül (0.98), 2,5 BP vattával, amiből leszedegettem. Azt hiszem, az 1,4-es afc-t tettem bele.
Minimális elszíneződés a vattán egyelőre csak a kondenz miatt van.
Minden vaper férfi is ezt szereti gondolni
dehogynem, pont ezért nem vettem meg decemberben
Hát, azóta megnöhetett a kezed.
nem csak romlok , már pisztáciásat is vettem