Brunhilde + Brunhilde

Ide meg az önvédelmi készlet érkezett az imént :sunglasses:

21 kedvelés

Gyönyörű. Én a gunmetal verziót néztem, mert olyan a tankom, de egyelőre elnapolva.
Szépen énekel? :slight_smile:

2 kedvelés

Emlékszem én amikor, á én nem, meg inkább a pecára kell a zsé, azóta meg vagy 5 szettet villantottál. :rofl:

6 kedvelés

Annyira szeretnék egy ilyet​:joy:Csak más színben és strasszokkal​:wink:
Használd egészséggel!!!:heart::heart::heart::kissing_heart:

3 kedvelés

Kézcsók Beatrix !

Ne kicsinyeskedj ! Rubin kövekkel vagy egyenest gyémánt berakással ! :grin: :+1:

2 kedvelés

Aki "ismer"tudja,hogy miért úgy írtam ahogy.Annyi,hogy nem “Még” akart lenni,hanem Meg az eleje…csak nem néztem,hogy átírta a telóm.
De,ha így jobb,ok.
Béke

:joy::joy::joy:
Nem kell körmös teeeee​:wink:A nekem tetsző színt,strasszokkal árulják​:wink::joy::kissing_heart:

2 kedvelés

Csak fel kell tenni​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Őszintén ,belőttem a wattot mikor megtekertem a tankot és most néztem rá először a kijelzőre​:rofl:

Baromi kényelmes ,nem szabályos a formája ,akksi felől pár milivel vastagabb.Van benne anyag ,de kb olyan nehéz mint a paramour(130-40gr).A tűzgomb jó és jó helyen van(pedig egy tesztben behúzták hogy folyton beragadt).Adnak hozzá alátéteket is hogy ne karcolja a tank.Tudom hogy filléres dolog,de jó gesztus.

7 kedvelés

Száradjon le a kezem ha mostanában veszek mégegyet​:rofl:Az egész úgy kezdődött hogy szerettem volna egy rda-t,de az squonk-kal lenne az igazi ,amitől meg tartottam,akkor meg legyen rdta és elvitt az ár :rofl::rofl:

5 kedvelés

Koszi​:sunglasses:Nyugi lesz neked is :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Őszintén már az összes setup volt horgászni ,mikor melyik volt kéznél :rofl::rofl::+1:

3 kedvelés

Koszi @anon40018559 :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Leszáradt kézzel vajon lehet versenypecázni? :thinking: :rofl:

5 kedvelés

Szervusztok !

Lesz ott majd még squonk is , ha megkóstol rajta egy igazi jó ízű rda-t ! Sőt több is. :wink:
Van RDTA-m de meg sem közelíti a legjobb RDA mat. Mindig kéznél van a squonk.

3 kedvelés