Sziasztok érdeklődnék,hogy adott egy Brunhilde mtl,kezdő vagyok nem tudom milyen modot vegyek hozzá. 2 fajtát neztem melyik a jobb vagy mi a különbség közöttük.
Válaszokat elore is köszönöm.
Sziasztok érdeklődnék,hogy adott egy Brunhilde mtl,kezdő vagyok nem tudom milyen modot vegyek hozzá. 2 fajtát neztem melyik a jobb vagy mi a különbség közöttük.
Válaszokat elore is köszönöm.
Szia,
A fő külöbség, hogy az egyik csak 18650-es akksit fogad a másik viszont 21700-at is. Minden attól függ, mekkora a kezed és a táskád.
Egyébként kb egy kategória, ez a 30 dolláros ársáv.
Hildához mindkettő jó lesz.
(Megint egy hilda, de miért )
Mert tetszett ahogy olvastam viszonylag kezdő barát,jelenleg gyári vatta+coil van benne azzal annyira nem tetszik. De remelem talalok hozza jo vattát es coilt,sajat tekercset egyenlőre nem merek alkalmazni.
Hát akkor nem ugyanott olvasgatunk.
Ha működik király, akkor nem szóltam.
1 napos a cucc ne vedd el a kedvem
Nem, nem, halottam már olyanról, akinek állítólag van olyan ismerőse, aki már látott olyat, akinek bejött.
Ugyan, hagyd el. A Brünci egy kiváló tank. @Ispy -nek sajnos túlmutatott a képességein és egyébként is antiszociális, ezért szeretni mások lelkét ráspolyozni
Láttam már, hogy hevesen gépelsz, te hilda fan.
Nekem egyébként nincs vele bajom, úgy eladtam, mint a pinty.
Csak havonta jelenik meg itt valaki egy hildával a kezében, hogy tartsuk benne a lelket.
Nekem a BP mods pro vatta és a Vapefly Cotton Clouds is elég jól működik a Brunhilde-ben.
A 2 mod közül - ahogy Ispy is írta- mind a kettő megfelelő lehet. Én a “saját” modjára tettem (Brunhilde SBS), marha jól néznek ki együtt. Az egyetlen hátránya, hogy a mod side by side kialakítása miatt még gyötrelmesebb az alapból nehézkes liquid újratöltés.
Gondolom a lyuk szigorúan a fal felé néz.
Természetesen. Amikor esetleg valahogy véletlenül mégsem, akkor valami miatt úgyis le kell tekernem. Mondjuk szerintem amúgy is leszedném, amilyen ügyesen töltöm. Elég, ha a tankot kell 5 percig törölgetnem utána.
Viszont cserébe marha menő vagyok a rakétasilómmal.
Lassan már hetente Csak linkelni kell az előző ezt kiveséző témákat…aztán úgy is mindenki maga dönt
Hogy ezt én mennyire gyűlöltem az sbs-ben, a levegőző dettó, mindegyik befelé néz, mindig, mintha csak így találták volna ki. Nincs is már sbs-em.
Több egészen biztosan nekem sem lesz, de ez szép is, PIROS is, csinálja is, amire vettem, úgyhogy marad. Levélnehezéknek is kiváló.
Mondjuk pont a ganézós töltés miatt talán egy picivel jobb lehet az Aegis, az IP68 miatt. Bátrabban lehet takarítani. Szubjektív, de nekem egy kicsit jobban is tetszik. Ha a Thelemából nem lenne cicás, akkor inkább az Aegis Solo-t választanám.
Thelemából nem kapni sajnos cicásat
Utolsó kérdés ez a coil jó lesz hozzá?
Saját szálhuzalos tekerés készítése: egy darab huzalt egy fémrúdra tekersz pár mozdulattal Nem is muszáj olyan szorosan egymás mellé tekerni a hurkokat ahogy a gyári tekerésen van…ahogy sikerül…aztán egy laza gyors mozdulattal összenyomod (mint egy rugót) és elengeded…így beállnak a hurkok kb azonos távolságra. Ennyi
Én nem erőltetném hildába a claptont, szerintem melegedni fog, sima 28-29ga szálhuzal, ha a cipődet meg tudod kötni, akkor a coil készítése sem lesz gond, kábé a legegyszerűbb lépés az egészben. Vegyél 10m huzalt, meg egy tekerő segédet.
Hát igen, ez a tekerés-dolog méltatlanul túlmisztifikált folyamat. Persze az első pár cipőfűzőkötésnél a kölök is duzzogott, hogy ő ezt nem tudja. De belejött
Nem fog. Mégeccer leírom, de csak miattad: csak claptont használok bele. A szálhuzalról asse tuggya mia