Jogos, euroban tenyleg 5 euro az 5 euro
Akkor lehet marad ez
miért? en nem ezt látom…nézem mindjárt
Forintra allitottam az oldalt, ugy 143 volt asszem, de eurora allitva meg 355 euro a 360 helyett
aroma kijön…belőle…
Par kacatot bedobalok melle, sose art
Na itt van amit gondoltam.
Kinek mi a fontos.
Nekem a függőség, alternativa, leszokás, szenvedély, gyűjtés és prioritàs…nagyon fontos!!! Család az első!!!
De ha meg van , tedd meg!!!
Én màjus óta jövök le a nikotinról(18mg/ml>3mg/ml) és tovább…
P. MOBILT hallgatok a telken full hangerőn, a családom szakdolgozatot ír a fiamnak Pesten és az szól lemezről (bakelit!) hogy: "Mondá az úr, Oh yeah!!!
…persze jól besöröztem Tamás szomszéddal aki zene tanár…
…de ez mindegy.
“Ha akarsz valamit csináld! Ha nem csinálod, nem is akartad eléggé.”
Hala az egnek megaldottak azzal a tulajdonsaggal, hogy ha vmit akarok akkor annak eloteremtem az ellenerteket ha torik ha szakad
Vertem el mar rosszabb dolgokra is tobbet, de ez most kifejezetten nemes celt szolgal azzal, hogy a lakasban mar nincs cigiszag, a fejem nem faj, nem kell dohanyboltba jarkalni es a tobbi.
Meggyoztetek, meg en is magamat, megrendelem
Nekem egy bajom van a dicodes modokkal, hogy szerintem ronda, és így csípp ide vagy oda, nálam kizárt.
Itt ervenyesul az izlessel kapcsolatos kozhely
Engem pont a kulleme fogott meg elsore
Hát ez igaz, csak gondoltam legyen már valami szarozós vélemény is a sok igen között.
Orulok en annak is, mindennek van arnyoldala pont ezert jarok ide fel kerdezoskodni
Na, akkor most már mehetsz elverni a lóvét.
Vaporismon Vapingova kuponnal kapsz 5% és ingyen hozza!
Szuper, koszonom szepen!!
Tudod kosárba nem rakhatod csak angolul email. Írj bele mindent és majd írja, hogy sajna a Dicodesre csak 5%-ot tudnak adni mert annyit enged a gyártó.
Most, hogy igy jobban utanajartam a Micronak rajottem, hogy kinezetre a Mini sokkal jobban tetszik. A 24mm-es kazan dolog miatt is kerdeses mert nem szivesen korlatoznam le magam 23 ala egy moddal.
Annyival jobb lett a Micro es tenyleg nem eri meg mar a Minire beruhazni igy, vagy nem lohetek melle azzal se?
Sok a macera velem de ha egy pod keszletet vennek parezerert nem gondolkoznek ennyit eskuszom
(Vaporism-en nincs fekete, svoemesto nem szallit keszuleket ide ugyhogy nemet tudasom feporgetve es egy harmadik oldalon mar fizetesre var)
Nem nyúlsz mellé egyikel sem.24mm-es Mtl-tank nem nagyon van…Vedd azt ami tetszik Dicodesbe mindegy mit veszel…nekem a többsége 21700-as 1db 18650-van és mtl-ezek.Nekem a 21700-as tetszik.
Ha ide eljutottál akkor már biztos veszel. Bármelyiket választod nem fogsz csalódni. És ha már lesz egy úgy sem bírod ki és veszel még egyet!
az 7 % kupon kódot jelent azt hiszemvagy csak 5
Szia Szabi! 7% lenne de vannak olyan prémium márkák aminél be van korlátozva! Azért írtam hogy visszaírnak és közlik hogy a Dicodes csak 5%ot engedélyez. Van olyan gyártó ami 2-3 % van aminél nem tudod igénybe venni sajna. Leírja és rákérdez, hogy ebben a formában is kéred-e a terméket!