Még mindig nem tudok dönteni a modok közül😉

Melyiknél rendeltél?Kettőnél van ez a tigris izé?!
Nem kell nekem olyan mod… azt mondta András,hogy az én modjaimmal is lehet használni,ha felülről csepegtetős.

3 kedvelés

Csak idegesítő szerintem egy kicsit nekem is 2 van az egyiket íz tesztre használom a másik squonk mod on van

3 kedvelés

Miért idegesítő?Csak íztesztre kellene nekem​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Úgy más arra jó de hogy mindig csepegtetni rá szerintem nem az igazi :slight_smile: Bár vannak akik szeretik …

3 kedvelés

az igaz lehet csepegtetni is az rda kat anno mikor volt nekem is csepegtettem rá a leveseket​:blush:

3 kedvelés

cigabuyrol várom a motyeszszt 26. adtam le még csak a feldolgozásnál jár​:sweat_smile:

2 kedvelés

mondjuk anno ezért nem tetszettek nekem ha ugye nincs sqonk mod akkor csepegtetni kell az rda kat ha pl megyek valamerre nincs qconk mod nem igen csepegtetném de íz tesztre jó nagyon,de ha már vennék rda akkor személy szerint vennék egy hozzá való sqonk modot is hogy tudjam vinni is magammal és akkor nem kell csepegtetni​:blush::wink:

6 kedvelés

A fogaskerék (beállítások ikon) előtt van a felirat gombja ott lehet beállítani a magyar feliratot !

7 kedvelés

Naná,hogy egy videó sem volt magyar feliratos​:wink::joy:

1 kedvelés

Automatikus fordítást kell választani és azok közt ott szokott lenni ! :wink: :blush:

6 kedvelés

Mindent kipróbáltam gondolhatod​:wink:
De nem is érdekes​:slightly_smiling_face:
Majdcsak döntök már…,hogy nem veszek végül semmit​:joy:

2 kedvelés

Hát ezt te tudod !

2 kedvelés

Akkor úgy néz ki, hogy nem adtak fel az újév előtt. :neutral_face:

2 kedvelés

biztos hogy nem de majd csak fel adják valamikor

1 kedvelés

Nos nekem ma jött meg a csehektől a Hippo :slightly_smiling_face:

Az valóban hülyeség, hogy vagy a +/- gombokat, vagy a tűzgombot tudod lezárni, egyszerre a kettőt csak kikapcsolással és minden kazánfelhelyezésnél “rádtukmálja” a szerinte ideális teljesítményt, de ezekkel simán együtt lehet élni, főleg hogy a Neeko-nál azt dobja be, amennyivel használnám. :joy: Valakit zavarhat, hogy a kijelző fényereje nem állítható és sötétben már talán bántóan erősen világít.
Mivel ebben a kategóriában a tudásához képest szerintem kedvező az ára, még az is belefér, hogy ha jobban szemügyre veszed, látszik a burkolaton a csík, mert két darabból illesztették össze, de ha nem 20 centiről nézegeted, akkor fel sem tűnik.
Mindent összevetve egyelőre nekem nagyon tetszik külsőre és működésre is, a 21700-as akksival pedig jó sokáig lehet nyúzni :grin:

8 kedvelés

Nos,úgy néz ki,a sok elkanyarodás után-e témában…,hogy döntöttem​:bangbang:
Lost vape thelema solo piros-fekete.
Talán​:wink::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Szia Beatrix! Boldogság van! Talán! :smiley: Meghoztad amire vártunk egy határozott, Talán! :rofl: :rofl: :rofl: Gratula!

7 kedvelés

Biztos én vagyok béna,de telefonról csak angol felirat elérhető.Már amelyekhez van felirat 1általán​:cry:

Ezt a kis szépséget ajánlom figyelmedbe Beatrix! Több mint megérős! Tudásban, kinézetben ráadásul vannak jó kis csajos színek! https://www.vaporism.cz/mody-asvape/mod-asvape-gabriel-stabwood-80w/

5 kedvelés

Te @Elek_Segits …most ezt direkt csinálod?:joy:
Végre talán döntök,te meg jössz egy hatodik moddal​:joy:
Még jó hogy nekem 1általán nem tecc ez a mod​:wink:És már sokkal drágább is,mint a Solo​:wink:

1 kedvelés