Még mindig nem tudok dönteni a modok közül😉

Persze…lesz még itt egy pár 300 hozzászolásos melyiketvegyemmeg. :rofl:

4 kedvelés

Az egyiket. :joy:

5 kedvelés

Meg kell hagyni… Elég jól mutatna a brunhildam alatt. Még akkor is ha a hildám fekete…

Addi-addig, h rá veszem magam és vásárolok egy neeko-t is…
Mert az első rta kazánnál, gondoltam veszek 1et aztán majd jó lesz. Csakhogy ez 2 hét után már meg is változott… :joy:
És szerintem még messze nincs vége… :sweat_smile:

3 kedvelés

Hát azzal a pár ezerrel amivel több viszont 2-3 szoros értéket képvisel mint a Solo! :thinking:

4 kedvelés

nagyon jól néz ki árban is jo szerintem,elgondolkodtató nagyon ez a mod lehet veszek egy ilyet is majd​:sweat_smile::wink::blush:mtl re kíváló lehet.

4 kedvelés

Jó reggelt !

No akkor szájbarágósan ! Bekapcsolod a feliratot , majd rá kattintasz a fogaskerékre előjön az ablak feliratok sávra katt ! Előjön egy másik ablak automatikus fordítás rá kattintasz és kiadja az összes elérhető nyelvű feliratot. Ennyit kell csak csinálj.

4 kedvelés

még a colossalt sem adták fel pedig azt is vettem de én már másik modot nézek​:sweat_smile::sweat_smile:

2 kedvelés

Persze… de nekem nincs ott fogaskerék​:joy::joy::joy:

1 kedvelés

Na igen, a második tanknál azt mondtam ez bőven elég, majd jött a harmadik, negyedik… :joy:
Egyébként a Neeko megvett kilóra, annyi titka van, hogy az alsó afc-nek jóval szűkebbnek kell lenni a felsőnél és akkor nem szörcsög a fent összegyűlt kondenz…

4 kedvelés

Van ezzel így más is :joy:

1 kedvelés

Azuram csak gyári fotón látta…szte túl feltűnő…majd nem azt mondta még,hogy olyan magát pénzért árulós nős.
De nekem a videóban nem olyan vészes,mint egy képen.
Egyedi.
Pinknek pink az igaz,de az akkufedél vagy mi a neve…a hátulja olyan cíííp.
Lehet ezt a színt veszem meg,ha marad nekem is.

Most látom…van egy tortaszelet a nevem mellett​:heart:

1 kedvelés

Boldog 1 évet, Beatrix. :hugs:

3 kedvelés

Boldog 1évet​:blush:

2 kedvelés

a fenti afc nem is fontos bele a lenti legyen 1,2 afc nekem úgy van fent nem kell semmi sem így a tökéletes.:blush::wink:próbáld ki

5 kedvelés

Tudom,hogy nehezen bírtátok​:joy:Köszönöm :heart:

4 kedvelés

Nehéz év volt :rofl: :heart:

5 kedvelés

Csak mondom ezen is van magyar felirat ! :innocent: :wink:

4 kedvelés

Szép témát választottál. Már több mint 200 hozzászolás van… Gratula! :wink:

1 kedvelés