Persze…lesz még itt egy pár 300 hozzászolásos melyiketvegyemmeg.
Az egyiket.
Meg kell hagyni… Elég jól mutatna a brunhildam alatt. Még akkor is ha a hildám fekete…
Addi-addig, h rá veszem magam és vásárolok egy neeko-t is…
Mert az első rta kazánnál, gondoltam veszek 1et aztán majd jó lesz. Csakhogy ez 2 hét után már meg is változott…
És szerintem még messze nincs vége…
Hát azzal a pár ezerrel amivel több viszont 2-3 szoros értéket képvisel mint a Solo!
nagyon jól néz ki árban is jo szerintem,elgondolkodtató nagyon ez a mod lehet veszek egy ilyet is majdmtl re kíváló lehet.
Jó reggelt !
No akkor szájbarágósan ! Bekapcsolod a feliratot , majd rá kattintasz a fogaskerékre előjön az ablak feliratok sávra katt ! Előjön egy másik ablak automatikus fordítás rá kattintasz és kiadja az összes elérhető nyelvű feliratot. Ennyit kell csak csinálj.
még a colossalt sem adták fel pedig azt is vettem de én már másik modot nézek
Persze… de nekem nincs ott fogaskerék
Na igen, a második tanknál azt mondtam ez bőven elég, majd jött a harmadik, negyedik…
Egyébként a Neeko megvett kilóra, annyi titka van, hogy az alsó afc-nek jóval szűkebbnek kell lenni a felsőnél és akkor nem szörcsög a fent összegyűlt kondenz…
Van ezzel így más is
Azuram csak gyári fotón látta…szte túl feltűnő…majd nem azt mondta még,hogy olyan magát pénzért árulós nős.
De nekem a videóban nem olyan vészes,mint egy képen.
Egyedi.
Pinknek pink az igaz,de az akkufedél vagy mi a neve…a hátulja olyan cíííp.
Lehet ezt a színt veszem meg,ha marad nekem is.
Most látom…van egy tortaszelet a nevem mellett
Boldog 1 évet, Beatrix.
Boldog 1évet
a fenti afc nem is fontos bele a lenti legyen 1,2 afc nekem úgy van fent nem kell semmi sem így a tökéletes.próbáld ki
Tudom,hogy nehezen bírtátokKöszönöm
Nehéz év volt
Csak mondom ezen is van magyar felirat !
Szép témát választottál. Már több mint 200 hozzászolás van… Gratula!