@Atis én nem értek külföldiülÉs amíg magyarul csak ő teszi fel a videót,csak őt tudom megnézni.
A Thelema solo-t is várom Vaperztől már nagyon,hogy ne csak Tamás véleményét lássam,hanem az őszinte Vaperz videóját is…de még csücsülnek a modján,még nem kapta meg
Nem kell érteni “külföldiül” ! Minden videón ott a felirat és voálá !
(Amin meg nincs felirat azt nem nézed meg !)
Én még 1 videót sem láttam,aminél van felirat
Bekell kapcsolni a felíratott…
Nem lesz azzal a modal gond Beatrix nem kell aggódni. Bár nekem lost vape thelema quest 200w .De a chip szert ugyan az .Wat ban perfect Tc megint jó neki nagyon. Tűz gomb rendben anyag ismét csak, szerintem időt álló mod. Nem egy DNA de amit a posztjaid alapján olvastam neked tökéltes mod. Nekem nagyon bejött szerintem ár/érték arányban nagyon megéri ez a mod . Szóval szúszá és közben fogd meg a füled
Ez most komoly?Ennyi év után kell megtudnom?Magyar felirat van?Na ránézek már egy videóra,hátha megtalálom
lost vape thelema solo .azt mondtat azt várod most . Nem?
Várni nem várom…gondolkodom
A Solo,a Vapefly Kriemhild és az Oxva & Vapx Unibox-ban.
De tegnap ő is bekerült a képbe:
Jah félre értem bocs ( A Thelema solo-t is várom Vaperztől már nagyon)
Sziasztok én pl külföldi videokat szoktam nézni elég ha csak látom,mit hogyan kell csinálni én sem tudok külföldiűl olvasni meg nem is szeretemrégen a tekeréseket néztem inkább mint a modokat sokat tanultam anno a videokbol.Most már csak ha valami tank érdekel akkor nézek meg videot róla
Igen…a videóját.A véleményétMert kapott pár egyedi pink színűt
Tudtam hogy a színinél fogunk ki lyukadni
Én is így szoktam…de a véleménye(negatívum-pozitívum)a végén nagyon érdekelne magyarul
most akkor melyik modot is szeretnéd?tudod már @anon88785338 vagy nem.
A nagy többségbe van felírat csak be kell kapcsolni…
persze értem én az fontos igen a vélemény pozitív negatívumok érthető
TévedééésPiros-feketét szeretnékA pink csak nagyon tecc.Csak akkor vennék,ha maradna neki és jó áron lenne