Még mindig nem tudok dönteni a modok közül😉

@Atis én nem értek külföldiül​:cry:És amíg magyarul csak ő teszi fel a videót,csak őt tudom megnézni.:cry:
A Thelema solo-t is várom Vaperztől már nagyon,hogy ne csak Tamás véleményét lássam,hanem az őszinte Vaperz videóját is…de még csücsülnek a modján,még nem kapta meg​:cry:

1 kedvelés

Nem kell érteni “külföldiül” ! Minden videón ott a felirat és voálá ! :wink:
(Amin meg nincs felirat azt nem nézed meg !)

6 kedvelés

Én még 1 videót sem láttam,aminél van felirat​:cry:

1 kedvelés

Bekell kapcsolni a felíratott…

6 kedvelés

Nem lesz azzal a modal gond Beatrix nem kell aggódni. Bár nekem lost vape thelema quest 200w .De a chip szert ugyan az .Wat ban perfect Tc megint jó neki nagyon. Tűz gomb rendben anyag ismét csak, szerintem időt álló mod. Nem egy DNA de amit a posztjaid alapján olvastam neked tökéltes mod. Nekem nagyon bejött szerintem ár/érték arányban nagyon megéri ez a mod . Szóval szúszá és közben fogd meg a füled :rofl:

4 kedvelés

@Maszat melyik moddal?Már nem tudom követni az eseményeket​:wink::joy::joy::joy:

Amúgy nekem a TC is tök felesleges​:joy:

1 kedvelés

Ez most komoly?Ennyi év után kell megtudnom?Magyar felirat van?:thinking:Na ránézek már egy videóra,hátha megtalálom​:wink::joy:

4 kedvelés

lost vape thelema solo .azt mondtat azt várod most . Nem?

3 kedvelés

Várni nem várom…gondolkodom​:joy:
A Solo,a Vapefly Kriemhild és az Oxva & Vapx Unibox-ban.:joy:
De tegnap ő is bekerült a képbe​:joy::

2 kedvelés

Jah félre értem bocs ( A Thelema solo-t is várom Vaperztől már nagyon) :rofl:

3 kedvelés

Sziasztok én pl külföldi videokat szoktam nézni elég ha csak látom,mit hogyan kell csinálni én sem tudok külföldiűl olvasni meg nem is szeretem​:sweat_smile::wink:régen a tekeréseket néztem inkább mint a modokat sokat tanultam anno a videokbol.Most már csak ha valami tank érdekel akkor nézek meg videot róla​:blush:

5 kedvelés

Igen…a videóját.A véleményét​:wink:Mert kapott pár egyedi pink színűt​:wink:

2 kedvelés

Tudtam hogy a színinél fogunk ki lyukadni :rofl:

4 kedvelés

Én is így szoktam…de a véleménye(negatívum-pozitívum)a végén nagyon érdekelne magyarul​:wink:

2 kedvelés

most akkor melyik modot is szeretnéd?:wink::sweat_smile:tudod már @anon88785338 :grin:vagy nem.

3 kedvelés

A nagy többségbe van felírat csak be kell kapcsolni…:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

persze értem én az fontos igen a vélemény pozitív negatívumok érthető:blush::wink:

3 kedvelés

Tévedééés​:joy:Piros-feketét szeretnék​:wink:A pink csak nagyon tecc.Csak akkor vennék,ha maradna neki és jó áron lenne​:wink:

2 kedvelés

6 hozzászólással feljebb soroltam fel a kiszemelt modokat​:wink:

De az RDA-s posztnál úgy felcsigáztatok,hogy mostmár kellene egy Wotofo stng mtl rda 22-es is​:wink::joy::joy::joy:

2 kedvelés

és az rda hoz ugye kell egy sqonk mod is akkor nem de​:sweat_smile:nekem is tervben van rda egy sqonk moddal majd a későbbiekben,de jelenleg is várok egy modot meg egy tankot most,csak ki fogtam ezt a tigris évet vagy mit így várnom kell a rendelésre​:joy:

4 kedvelés