Az a helyzet nekem nincs is 16 os de még 18 as sincs 22 és felette egész 25 ig !
Ezaz,hogy 30mm-ig fogad…Sokáig nezegettem,októbertől fent van az oldalukon hogy hamarosan elérhető .December végétől kapható ,de aztán meggondoltam magam.Szerintem nekem olyan 26 mm lehet a tűréshatáron egy mtl-es modhoz.Pedig tényleg szép ,budget modoknal szerintem veri a hildat is kinézetben
Silver volt nekem is a kosárban Böngészőben állítsd at a nyelvet olyanra ,amilyenre akarod.
Előbb megmutatod…beleszeretek… .majd írod,hogy nem lenne szép és jó a 23-as tankkal?
30 maga a mod.
Az 510 nem annyi
A saját 25-ös tankjával így néz ki.
Nézd mit fedeztem fel…milyen vagány és szép
Kéz csókolom Beatrix ! Jó reggelt !
“És csuma fekete a tank” Ha ezen múlik én azt a tankot tuti ss.-re políroznám és kész ! Rongykorong paszta azt adjad neki !
Nem tudom,ott a kumulus oldalán ha végignézed a leírást ,ha jól emlekszem vannak fizikai méretek ,de alul ahol kerdezhetsz a bolttól,pont ezt kérdezi a vevő és 30mm-t írnak válaszban max tankra.Én azt irtam,hogy nem tudom neked ez meg belefér-e,szerintem föntebb is írtál modokrol,amik a listádon vannak és nagyobb méretűek .
Én például szeretek vapelni
Veletek mi a helyzi?
Mi is szeretünk vapelni.
Én vásárolni szeretek…
Hát akkor… vásárolnál nekem is?
NEM
Vegyél magadnak
Van festék. Le lehet azt festeni szép pirosra…
Csak vicc volt…
Hali! Írtad, hogy piros mod kellene…
Ez egy csport. Skullvape közösség… Minden ami e-cigi. Esetleg lehetne ez is egy megoldás…
És a smok morph 2 is eléggé jó mod…
@farkasel ezt miért tetted ide?Mert náluk drágább mint a Cseheknél?
Dehogy! A szín miatt, ez meg amber színű.
Nem is rossz ez a modMutat mindent amit én szeretnékA Tamás által felsorolt 2 hibácska ellenére is tecc nekemÉs 21700-as az akku…
Jó reggelt Bejja asszony !
Tamáska érdek ember ! Vastagon ! Pénzért bármit elmond ! Én három modot kukáztam ami ő szerinte űberfrankóf@sza cucc volt ! Legjobb ha meg sem nyitod a videóit ! Tecc nem tecc döntsd el !