Még mindig nem tudok dönteni a modok közül😉

@anon88785338 ezt vedd meg!!!

Mert valaki rábeszélt a dologra :slight_smile: de vannak akik elvesznek az éterben :slight_smile: láthatod :slight_smile:

5 kedvelés

Ezt most megint nem értem​:joy::joy::joy::joy:Pedig ritka,hogy elveszítem a fonalat​:joy:

3 kedvelés

Néz körül ebből nem mind vihető de majd meg beszéljük…

4 kedvelés

Hát nézd meg a képet amit beraktál a thele… akármiről úgy kezdődik , hogy elveszett !!!

3 kedvelés

Az a baj, hogy engem könnyű volt rábeszélni​:blush: nagyjából ez a méret és forma ami tetszik

2 kedvelés

Mit?Nem látok semmit

1 kedvelés

@Janos_Groszeibl nagyon kedves vagy! Én csak vicceltem, de ha komolyan gondolod, akkor igen megbeszéljük :grinning:

3 kedvelés

Ezt a pirosat, amit most mutattál

1 kedvelés

Bal oldal második, na jó meg egy edge ,pffff jó akkor legyen mégegy Squape​:joy:

2 kedvelés

Bishop…Aspire neeko…nem emlékszem már rájuk,de többször volt szó róluk,mikor tankot kerestem

1 kedvelés

Én nem arra írtam​:joy:Nyomj rá a kis orcámra és odavisz amit nem értettem​:joy:

3 kedvelés

Dehogynem oda visz arra a thelema modra ami képet beraktál ! :grin:

2 kedvelés

Nem-nem… biztos simizted az arcom,nem nyomtad​:joy:Ide visz:

1 kedvelés

Viszont én most megyek keres a klánom ! További szép estét mindenkinek ! :heart:

9 kedvelés

Még mindig ott tartunk, hogy a tankok hegesztve vannak a modokra és “látatlanban” pakolgatod őket ide-oda? :grin: Mi fog történni, ha valamelyik tuti kombót kell megbontanod, mert ha lesz új mod akkor jobban tecc vagy nem tecc ami úgy tecc hogy nem is tecc? Kezdődik elölről a móka? :rofl:
Vegyél egy modot, bármelyiket, az ajánlottak közül, és majd utólag kitalálod melyiken mi mutat jól. Túlagyalod ezt az egészet… Vásárolj és kész! Ha már megvetted, úgyis azzal főzöl amid van. :grin: A shopping első szabálya: megvenni, majd utólag kitalálni mire jó. Ennyi. :+1:
Lost Vape Thelema Quest vagy Solo.

16 kedvelés

a kéket a colossalt​:blush::wink::grin:de nem most majd fizu után vágok bele 2 modot tervezek​:joy:nem kell szarozni vele mondjuk​:sweat_smile::blush::wink:

4 kedvelés

Ha a Hilda modrol mar lemondtal es ahogy elnezem a csatlakozo meret sem zavar ez is lehet egy opcio.Uj vasarlokent ajandek kuponnal 50€-ert a tied ingyenpostaval,valaszthato ajandekokkal​:sunglasses:

4 kedvelés

Nem mindenkinek elég a 16 :rofl:

4 kedvelés

Ez a világ (1ik) leggyönyörűbb modja​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Ide válogatott szép szavakat tudnék írni…sípolás,sípolás,sípolás…:joy:
Naná,hogy a Silver tecc a legjobban​:see_no_evil::joy::joy::joy::joy:És csuma fekete a tank​:joy::joy::joy::joy::joy:

Nagyon köszönöm :heart:Meseszép​:bangbang:
Egy mukkot sem tudok nem magyarul​:joy:.A lényeg,hogy mutatja a W-ot és a V-ot is!
18.000.-ft kb?

Az mit jelent,hogy a “csatlakozó méret sem zavar”?

Mekkora tankot fogad?Ha mondja is a videóban,nem értem :wink:
Csak,hogy-hogy nézne ki rajta a 23-as tank?