@anon88785338 ezt vedd meg!!!
Mert valaki rábeszélt a dologra de vannak akik elvesznek az éterben láthatod
Ezt most megint nem értemPedig ritka,hogy elveszítem a fonalat
Hát nézd meg a képet amit beraktál a thele… akármiről úgy kezdődik , hogy elveszett !!!
Az a baj, hogy engem könnyű volt rábeszélni nagyjából ez a méret és forma ami tetszik
Mit?Nem látok semmit
@Janos_Groszeibl nagyon kedves vagy! Én csak vicceltem, de ha komolyan gondolod, akkor igen megbeszéljük
Ezt a pirosat, amit most mutattál
Bal oldal második, na jó meg egy edge ,pffff jó akkor legyen mégegy Squape
Bishop…Aspire neeko…nem emlékszem már rájuk,de többször volt szó róluk,mikor tankot kerestem
Én nem arra írtamNyomj rá a kis orcámra és odavisz amit nem értettem
Dehogynem oda visz arra a thelema modra ami képet beraktál !
Viszont én most megyek keres a klánom ! További szép estét mindenkinek !
Még mindig ott tartunk, hogy a tankok hegesztve vannak a modokra és “látatlanban” pakolgatod őket ide-oda? Mi fog történni, ha valamelyik tuti kombót kell megbontanod, mert ha lesz új mod akkor jobban tecc vagy nem tecc ami úgy tecc hogy nem is tecc? Kezdődik elölről a móka?
Vegyél egy modot, bármelyiket, az ajánlottak közül, és majd utólag kitalálod melyiken mi mutat jól. Túlagyalod ezt az egészet… Vásárolj és kész! Ha már megvetted, úgyis azzal főzöl amid van. A shopping első szabálya: megvenni, majd utólag kitalálni mire jó. Ennyi.
Lost Vape Thelema Quest vagy Solo.
a kéket a colossaltde nem most majd fizu után vágok bele 2 modot tervezeknem kell szarozni vele mondjuk
Ha a Hilda modrol mar lemondtal es ahogy elnezem a csatlakozo meret sem zavar ez is lehet egy opcio.Uj vasarlokent ajandek kuponnal 50€-ert a tied ingyenpostaval,valaszthato ajandekokkal
Nem mindenkinek elég a 16
Ez a világ (1ik) leggyönyörűbb modjaIde válogatott szép szavakat tudnék írni…sípolás,sípolás,sípolás…
Naná,hogy a Silver tecc a legjobbanÉs csuma fekete a tank
Nagyon köszönöm Meseszép
Egy mukkot sem tudok nem magyarul.A lényeg,hogy mutatja a W-ot és a V-ot is!
18.000.-ft kb?
Az mit jelent,hogy a “csatlakozó méret sem zavar”?
Mekkora tankot fogad?Ha mondja is a videóban,nem értem
Csak,hogy-hogy nézne ki rajta a 23-as tank?