Köszönöm
De,ha végigolvasod,láthatod,hogy soxor elkanyarodik az eredeti témaDe engem nem zavarSzeretem,ha van élet és beszélgetnekCsak segítsenek is dönteni
De legalább sikerrel jártál? Megvan már az a mod? Ha igen, akkor sok szerencsét hozzá, ha nincs, akkor is sok szerencsét, a további keresgéléshez…
Köszi
Naná,hogy nincs még meg
Azóta kapom az új ötleteket
Az jó, mert legalább van miben válogatni…
Hát itt megint mi a csoda törettén mert ez már tényleg egy igazi csoda Éjszakai altatónak jó ez topic megint
Kipróbáltam, de valahogy nekem kell oda az a kis szűkítés…
Persze lehet, hogy a te setupoddal úgy jobb
persze kinek mi a jó én bele tolok ss huzalt 2,5 magon 8-9 menettel max 1,2 afc lent fent semmi nekem így vált be de tényleg ez is szubjektív kinek hogy jobb
Ennyire unalmasak vagyunk?
Ni80 2-es magon 7 menet, a 2,5 már sok volt az 1,2-es afc-nek, próbáltam claptonnal (28/40) de attól meg nagyon melegedett… ez most így tökéletes
Kérhetünk egy összefoglalót, hogy jelenleg, hogy áll a téma? Sikerült választani?
Az eredeti kérdés az volt, hogy
vagy
?
Dehogy sikerült…én már választottam,hogy Solo,de egyre csak kapom az újabbnál újabb ötleteket
Nem egyszerű választás ez! Igaz, Beatrix? Még egy kicsit agyalsz rajta és megépíted magad a tutit!!!
Hááát…egyszer lehet eljön az is
Ha az lenne nem olvasgatnám én inkább szórakoztatónak mondanám
Olyan teleregényes
Csak,hogy bonyolítsuk,van itt egy Aspire zelos x mod.Fekete-ezüst.12ezer.Dani koppintás.Nagyon tecc a Dani,így ez is…Most olvasgatok utána.
Vélemények?
Mintha a jó Isten küldte volna nekem ezt a most hirdetett modot
vegyed vigyed szerintem nem rossz mod az jó lehet mtl re
Aztán mégse csapot le…
@Zolika …naná,hogy egyből elolvastam,hogy Vaperz mit írt róla.Rögtön írtam neki,hogy végül miért nem lett belőle videó?
Mert volt egy másik mod is amire kíváncsi volt és nekem is nagyon tetszett,de nem lett videó belőle,végül elengedte…
Amit Vaperz mond egy videójában,abban megbízom 100%-osan.De nem lett neki