Különben nem lehet rossz…
míért bízol meg bárkibe ís 100%-ig ?
Épp ezt akartam írni…
Mert ilyen vagyok.Míg nem bizonyítja az ellenkezőjét,megbízom benne
Benned is 100%-ig megbízom
Szia Beatrix! Juhéjjjj! Bírtál találni még egy márkát! Amúgy az eddigi Aspire modokba nem igen lehet belekötni. Ha tetszik a Dani formavilága akkor ez a Te terméked! A Micro arculatáva felvértezett termék az eddig általad felvázolt modok közül a legvállalhatóbb! Hajrá!!! De ahogy megismertelek az eltelt 1év alatt nem lesz olyan könnyű döntés mint aminek látszik!!!
Azért nem árt gondolkodni is…de megtisztelsz a bizalmaddal …szerintem is eddig ez a legjobb mod…
Ez most az lesz.
Ha mindegyikőtök(akiknek a véleményére adok)azt írja majd,hogy vegyem,mert ez jó vagy azért mert az összes eddigi közül ez a legjobb,akkor nem kell sokat agyalnom rajta.Fizetem és jöhet
Nem én találtam…beléptem ide és elémtette az élet
Vagy add el a felhelmozott készleted javát és ruházz be egy igazi Daniellára! Na az egy bölcs döntés lenne!
Már tanácsoltam neki én is…
Most betennék ide egy videót a Coolfire Z80-és Aspire Zelos X összehasonlításáról … lenne meglepi
Lássuk…
@Zolika ezt most nem értem.Leírnád?
Csak hogy összezavarjalak
Ha francia,akkor megtennéd nekem,ha szépen megkérlek,hogy összegzed magyarul itt amit ő mond?
Az Innokin coolfire z 80 benne volt qz az alaplistában és itt gyorsan ki lett húzva róla…
Ilyen elven egyik se jóha neked megfelel…már miért ne felelne meg mtl felhasználásra akkor bármelyik készülék jóvan pár készülékem(15)mind klassz mtl re kissebbek,nagyobbak is
Vannak jók,vannak kevésbé jó akku használatú gépeim,de merem mondani hogy szeretem mindet
Miért lett kihúzva ? Egyik kollégámnak van és meg van elégedve vele pedig nagy bűzrudas volt ő is
De hála égnek nem a Zelos 3 a kérdés tárgya! Azt tovább fejlesztették abból lett az X! A Zelos 3 hibáit orvosolták!