Nagyon hamar lemerül. Majd.megpróbálom beállitani a modon a slukkszámlálót, dl kazán, de nem túl brutális watton, két csoki lg.
Figyelem és irom a számokat
Köszönöm.
Én köszönöm
Na megnéztem.
Feltöltési idő kb 3 óra hossza
Használat szintén kb 3 óra hossza, nem nonstop használattal 156 slukk és fullra merült
Ez 2 db csoki lg…
Kéz csókolom Edina !
156 slukk az nagyon kevés ! Azokat már nem javaslom használni !
Esetleg ha párba használja még azt lehetne kideríteni melyik adta meg magát.
Sajnálom Edina. Ezeket cseréld le amint tudod.
A modokban van balancer. Így nem engedi használni, ha 0.2 volt difi van a 2 akku közt. Egészen addig megy 2 akku, amíg az egyik nem merül le annyival a másik alá, hogy a 0.2 voltal kevesebbet tudjon leadni.
Egyszerre fogytak a csikok a kijelzőn, és egyszerre kezdtek villogni.
Hát akkor ezt lenyugdijazom, nincs mit tenni
Köszönöm a válaszokat!
Valószínű igazad van.De ritkán adja meg magát egyszerre két akku.Az se mindegy hogy sorosan vagy párhuzamosan vannak az akkuk elhelyezve.Olyan is lehet hogy a készülék balancere romlott el és az egyik akku a másikat tölti renszerint azt ami tönkrement.
Nálam soros modban kb 2 év után bizony egyszerre kezd hasonlóan viselkedni mint Edina esetében. De ettől függetlenül igazad van.
Szia, te egri vagy igaz? Jóidő esetén, ha összefutunk, akkor én meg tudom tesztelni neked az aksikat. Van az a variáció, hogy elviszem a töltőt, bedugjuk valahol és megméri az aksik belső ellenállását. Van a komolyabb verzió, hogy ideadod az aksikat 1-2 napra és egy komolyabb teljes merítés-csepptöltés szinten tesztelem meg, akkor arról is infót kapsz, hogy mennyi töltést vesz még fel. Az a baj, hogy az hogy 3 óra alatt tölt fel-semmit nem jelent, mert nem mindegy hogy a töltőd 300mAh,500mAh,1A, vagy 2A-ral tölti. Sokat számít még, hogy usb-ről műxik a töltő, vagy hálózati adapterről. Szóval ha lényeges tudnod, akkor megoldható. Ha aksit szeretnél venni, van kontaktom, aki olcsón jó aksit árul. Valszeg akupakkból bontott-de ez lényegtelen. Ősszel Samu30Q-t vettem tőle, szállítással 740 ft-ra jött ki darabja és hibátlanok. Szólj nyugodtan, ha valamelyik opció érdekes lehet számodra.