A hiba bennem van.
Dehogyis
Ööö… én sose asszociálok SS-re
Elhamarkodtam, nem mindenki. Ma már meg sem szólalok.
De nyugodtan. 1 láb = 30.48cm, ezt tök jól eltaláltad
Mert amúgy okos vagyok ám, csak titkolom
Szia @Ivett
Később,ha lessz kedved tegyél majd próbát 28ga ss huzalal is benne,ugyanígy 2.5es magon,ha th-ra is játszol mindenképpen ajánlanám,persze ízre sem fogsz elmaradni az ni80-tól sőt
Lehet nekem is ki kéne próbálnom most már az SS huzalt.
Én SS és Ni80 között nem igazán érzek ízben különbséget.
Ízlés kérdése,nekem az ss adja a legjobb ízeimet,de ez ugye szubjektív
Szia @blini80 Szilárd! Köszönöm szépen, megjegyzem! Annyi féle van, hogy nem lehet kiigazodni
Az bizonyos @Vaperina_Kinga ,hogy általad lett egy jó kis bebizonyosodásom,miszerint huzal márka sem mind1 a Vandyvel valóban elmaradtak ezek a szárazabb torok érzések,szval nagy pacsi neked érte
Ugye? Nekem is azóta nincs száraz érzés a torkomban mióta ezt használom.
Én nem is értetem amikor megvetem az inokén aeres 2 hogy mit keres benne kanthal huzal oké raktak bele küzdőknek lehet jó mert könnyű formázni és többet bír ki . De nekem a dobozban marad az tuti …
Komolyan mondom kutya bajom,pedig már elagyalgattam egy kezdődő alergián,ami párosúlni kezdett látszani mély depivel,ha el kellett volna engednem az ss-t,de jókor,jóidőben voltál jó helyen
Talán nem is lenne akkora probléma a kanthal,bizonyos dohány ízekhez még jól is áll a hosszabb rámpaidő,de inkább sok esetben a 26ga méret ami fura,mert akkor már legalább 28ga csomagolnának egy mtl cuccos mellé
Igen és vastag mint a dög Ni 80 bol kellet volna egy 28 asat inkább (egyénnyi vélemény)
Volt olyan nálam is,hogy fel se tünt annyira, bele szerkesztettem a cuccosba,aztán pislogtam leizításkor,hogy 14watton kezd csak el mocorogni,na a vattázást már nem érte meg
A kedvencem hogy egy magyar youtube os ebből is kihozta a tutit . Ha utcán vagy kinyitod egy egész jó szűk dl re (az mtl kazánt ) ha meg haza mentél akkor vissza veszed 25 vatról 15 re és mehet az mtl tök jó nem
25 watt? Omg már a 20 is durva, hogy nem ég le a szája