Volt számos mechám régebben, egy volt vele a problémám (és nem lebeszélni akarlak), odafigyelés igénylő eszközök. Ugye itt nincs elektronika, ami rövidzárat véd, beesik a kapcsoló, elszisszen az elem, stb. Ha találsz olyat, ami fél mecha, az már kezdetnek jó, kapcsolóban van valami védelem, esetleg egy mosfet bele van építve, bármelyik okés. DL-ezésnél pláne, amikor a tank ellenállása közelebb van a 0-hoz, mint az egy ohmhoz. Sokan ott szaladnak bele hibába (megtörtént eset), hohy vesznek egy mechát, amiben semmi védelem, belevágnak egy Sony VTC 5, vagy 6-os akksit, fel egy subohm kazánt, aztán hajrá. Ezeknek az akkuknak ugyanis nincs PTC védelmük, ami a hőmegfutás ellen véd. Az akksi pedig 40 fokig érzi jól magát, afelett beindul a kémiai károsodás, elszisszen az akksi, tolja szét a csövet. (Blackie videójából idéztem). Ha ezekre a szabályokra tudsz figyelni, akkor nem lesz probléma. Az élvezeti értéke más kérdés. Én személy szerint nem szeretem, ha merül az akksi, és elkezdenek halványulni az ízek, ezért használok olyan modokat, amik egyenletesen le tudják adni merült akksikkal is azt a teljesítményt, amit én beállítok.
Szépek, amiket küldtél, de ha esetleg a Tauren árában gondolkodsz, akkor nézd meg a Gus cuccait is.
Zseniálisak.