Nekem is van, de olyan megbízható, hogy csak akkor vacakol, amikor pont szükségem lenne rá
(Bújtatott reklám formájában a “szolgáltató”)
Nekem is van, de olyan megbízható, hogy csak akkor vacakol, amikor pont szükségem lenne rá
(Bújtatott reklám formájában a “szolgáltató”)
T-mobile domino mellé Maraton kiegészítő…5GB 4k-ért (vagy 1GB 1,5k-ért) és addig tart amíg elfogy, nincs ütemezett feltöltéskényszer
Célzott reklám . Jó árak vannak . 50-100 GB 100perc elég valamire nem ?
Ez lesz a kövi nekem fix . Most digi mellé van 2 SIM egy a zasszonynak meg egy nekem 1 SIM 1k 30GB net meg valami olcsó perc díj . Jaj de legyen digi előfizetésed azon úgy is behúzzak a többit . Nem mintha nem kellene net meg kábel tv .
Az én Flottacsomagom írni sem merném,mert M.országon ő a vezető
Jó van flotta oszt tenger sincs ! Nóóóórmális?
Én meg kerülök minden hűségidős tel/mobilnet megoldást.
Látom szèpen alakulgat az új topik.
Sosem szavaztam rájuk de annyira kecsegtető volt az ajánlat hogy 7 éve itt vagyok
Pedig utálom őket
Gondolom mióta pap meg az anyaköny vezető rá vett .
Az a leghosszabb hűségidős konstrukció és piszok drága a felmondása
Balaton sincs… Bár tavaly voltam valami Siófok nevű táborban
Tizenéve 30k volt ok, az rengeteg 28 Ga-s szálhuzal…
Esetleg tudok mesélni is róla
örülj neki, hogy nem pl a kégli
Úgy fééél teleeeek…
Ugyan olyan mint a vape,csak a válás drágább
a fél telek is sokszorosa a 30k-nak
Az megint más. Az alaplé fixáras, a körítés, az aromák elosztása, a drip tipek, az a bajos, ha bajos.
Nálunk 1 hónapot bírt az automatájuk,utána leszerelték.Vagy lehet a konkurencia távolíttatta el,mert a posta sarkánál volt az egység.Amúgyis átvvevőpontra kérem a csomagokat,ha ők szállítanak,csak az nem 7/24.
Nekem az a fura, hogy a Pakketához kell mail, mobilnet, iq, blútúsz és pajszer kijelzőre nem futotta.
Ja bocs, zseblámpa is, ide pont olyan helyre tették, hogy bicajjal pont neki lehet menni ha akarom.