Ezt a levelet ma kaptam. Soha nem rendeltem innen, nem is ismertem ezt az oldalt. Ez most valami kamu oldal, vagy valamiről lemaradtam és valamelyik régi bolt új néven?
Én is kaptam Mivel a spam mappába jött, és nem ismerem, maradt is ott…
Én is kaptam, de eddig nem hallottam róluk
Hehe kis rafináltak Pont ezt vártam tőlük, hogy ezt a lépést teszik meg. Csak nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan. A lila szín eléggé árulkodó, hogy ez a Liquidcity
Ha hosszútávon gondolkodnak akkor nem promózzák majd magukat azzal, hogy ők a Liquidcity utódja más néven.
Hát nem is tudom.
Fontba van megadva a fizető eszköz.
Vagyis ha netán angol oldal akkor nem EU-s.
A liqid city azt hiszem itt volt nagyon közel.
Vagy hazai vagy szomszédos cég.
Tehát unión belüli.
Mondjuk lehet hogy így tovább tudják folytatni de szerintem nem ők azok.
Szerintem is ők lesznek azok.
A vásárlási feltételeknél van utalás a cityre, az árak, és kínálat is gyanúsan ugyan az. Az oldal is nagyon hasonlóan épül fel.
Elvileg.tudnék rendelni az oldalról.
Utánvéttel,foxpost automatába.
Szerk.
Viszont a régi regisztráció nem működik.
Újból be kell regisztrálni.
Én a régi regisztrációmmal próbáltam mert a levél végén ez volt:
“Ezt az e-mailt azért kaptad, mert feliratkoztál a weboldalunkon, vagy vásároltál tőlünk.”
Engem az sem zavar,ha elvesznek azok a bizonyos bónusz pontok,egy új regisztrációval.Csak működjenek az oldalak,ès tudjunk rendelni.
Lehet egyedileg külön kérésre visszaállítják.
Ha automatába kéred a csomagot,ott hol fizeted az utánvétet?Még soha nem kértem automatába rendelést .
Minden automatánál van egy bankkártya olvasó,miután bepötyögöd a csomag átvètelèhez mail-ben,vagy sms-ben kapott kódot,kíírja az átvètelhez szüksèges összeget.Ezután nincs más dolgod,kifizeted a bankártyáddal,ès már nyílik is az ajtó.
az automatán van kártyás fizetésre lehetőség…addig nem nyílik a box amíg nem fizeted
Köszönöm a gyors választ.Az asszony rendelt automatába csomagot.Avonost.De azt mindig neten keresztül fizette Most már ezt is tudom
Pl Packet -nall online díj fizetés van applikációban . Nem szeretem a céget itt gyarmaton mindig szerelik azt a szart és ki van rakva a város szélére . Fox posta annyival értelmesebb. Nem mindenki nek fut netre . Legtöbb automata free wifi zónában van . Ha meg boomer az ember elég a kártya meg otthon ki írt cetli is .
Én annyira boomer vagyok,hogy az e-mail-ben kapott kódról képernyőfotót készítek a telefonommal.
Meg sem fordult még a fejemben,hogy az automaták közelében free wifi van.
nekem meg van mobilnetem…56 évesen
Akkor nem csak én csinálom ugyanezt
Az nekem is van,de egyszer 16ezret fizettem érte egy hónapra,azóta nem szívesen használom,csak.ha nagyon szükséges.