Sziasztok! Az lenne a kérdésem ha az oldalról rendelek likvidet, és a foxpost autómatát választom, akkor az autómatánál tudok fizetni esetleg, vagy muszáj utalnom a megadott címre ?
A bolt nem válaszolt a kérdésedre?
Üdv!
Az oldalon lehet választani az átvételkori fizetési és az utalást is, így szerintem mindegy, melyiket választod.
Első rendelésnél én is az utánvétet választanám (vagy virtuális kártyát beállított limittel).
Tehát ergó azt mondod hogy amit E-mailbe kapok utalási címet mindennel együtt arra a címre kell elutalnom a pénzt és akkor lesz csak jóváhagyva a vásárlásom és küldik ki a csomagomat ?
Nem pedig már 2 napja írtam nekik
Holnap már lehet választ kapsz rá. Azért olyan sok idő még nem telt el.
Nem, én azt mondom válaszd az utánvét lehetőségét.
Utalás macerás és a költsége is nagyobb (azt hittem kártyás fizetés van), ezt nem választanám.
Szia. Tudsz fizetni a foxpost autómatáknál bankkártyával.
Tudsz automatánál kártyával vagy telefonnal NFC fizetni utólag is. Én mindig így szoktam. Azt hiszem ennek a díja +400 Ft de így biztosan csak azért fizetsz ami megjött.
Mármint ehhez az oldalon a rendelésnél az UTÁNVÉT-et kell bejelölni.
Úgy rendeltem ki is írta a plussz 400forintot viszont a számlán amit kaptam emailbe a shipping(ahova kuldik az a foxpost) a payment ahol fizetek az meg a megadott lakcimem stb,és ezt nem ertem hogy akkor most mi a tosz van.
A Te cimed a számlázási cím. A shipping meg ahova szállítják.