Én csak arra lennék kíváncsi érzel-e különbséget ízben vagy bármilyen változást egy jobb chippel szerelt modnál
igen…van 2db DNA egy 30 as és egy 75C…nem jobb mint a dicodes de jobb mint más…
Lehet, csak a billegő szekrényt kitámasztani kellett valami masszív, hasáb alakú tárgy. Ez volt a legolcsóbb… a danikon nincs egy tisztességes egyenes él
Jó,ezt mi tudjuk csak magamat szeretném meg győzni hogy nem placebo
Általában Dicodest használok ha néha előveszek más elektronikával szerelt modot nagyon fura…még ha ugyan azt az rta-át is rakom át amit addig használtam tök más szerintem…
Már ezt érzem én is,és itt dőlt meg az első szavam mikor megvettem az első modomat : JÓ LESZ AZ (jó is volt,míg parizert ettem,de jobb a téliszalámi,persze ez csak hasonlat )
De ezek jobbak
Ugyanez a tank a Wotofo Nex chip-el,ugyanannyi watton,néha szörcsögött. Ezzel nem,(még idáig) mintha egyenletesebb volna(biztos az is)a teljesítmény amit lead.
Egyébként amikor nyáron volt nálam a Paranormal 250C,annak is “finomabb”,másabb volt az íze ugyanazon beállításokkal (watt,ohm) tankkal,mint a Thelema solo-nak.
Ez már most jobbnak ítéltetik nálam mint a Solo.
Nem az.!
Arra ott a MasterCard.
Mondanám hogy ITT álj meg,de nem mondom
RTA-is így van és még sok minden…sajna…Jó is lenne ugyan azt a minőséget kapni olcsóbban…PL…nem szerettem a Merciket soha a főnőkőmnek van egy pár darab…járok velük sokat…sajna azt kell mondjam legjobb…
Majd pár év(ha megélem-megérem) múlva egy Dani 21700 Orange.
Nem felejtek szólok…
Jó, de lapos
Ára van a minőségibbnek mindenben.
A tscos májkrémet se szeretem,igaz más márkában sem
Hát igen, autók között a Mercedes a Rolls-Royce.
A hüje már megint nem a témában ír. Bocsesz.!
Van pár ami lejárt,amióta van bankszámlám.
Sok kicsi…
Danit használva ugyan az az érzés mint ha be ülsz a Mercibe…megjöttél…van gyorsabb szebb extrásabb de ez olyan kész érzés …
Nekem csak hézagoló ékem van műanyagból de változó mérettel
Most az enyém eléggé extrás lett és szinte úgy is érzem magam benne megáll,dudál,világít