Sziasztok!
Ugy dontottem nincs szuksegem a Danimra, foloslegesen all itthon mikozben az “olcsobb” modok ugyanugy kiszolgalnak es szivesebben viszem oket erre-arra.
Segitenetek bearazni?
Atvaltva 96.000Ft-ot fizettem erte, 5000 slukk ment bele es az aljat leszamitva teljesen karcmentes.
High-end, nehéz eladni szvsz, akinek ez az összeg nem fáj, az vesz újat, te meg nem fogod olcsón adni, mert az meg neked fáj. De 87k az reális szerintem, ez 90%-os ár.
Inkább tartsd meg…
Mashol 85ert meghirdettem, hatha koszi!
Atcsoportositanam az osszeget mas teruletre, ugyhogy megtartani nem szeretnem mert tenyleg csak all az asztalon
Nehéz megítélni a drága cuccok használt árát, meg kell próbálni, ha 1 hónap múlva a kutya sem jelentkezik, akkor sok érte.
Latod, van ilyen beszelhetunk!
A teljesen folosleges de csilivili palyabicomat is ugy elvittek 5p alatt hogy nem is ertettem, pedig 100ezerrel tobbert adtam mint vettem
Akkor meg nem kértél érte eleget.
Mindig megbanom ezeket
Szia! Jelen pillanatban 225-230 között van az új ára. Úgy számolj. 70-80 ezer között ha patika állapot.
Akkor ezek szerint annyival nem jobb, mint egy tetszőleges egyéb mod?
Nekem van dani és van más egyéb is,pl zelos x.
Hasonló külsőre és fogásra is a kettő, de azért érezni a minőségi különbséget. A zelos is tökéletesen használható egyébként. Gondolom a Dani tovább marad használható. Majd az idő megmutatja miért kerül annyival többe
Mondjuk haladóbb felhasználók lehet jobban érzik a különbséget…
Igen, én ilyen élménykülönbségre gondolok. Hallani a sok szépet meg jót, de hogy ebből mi jön át azt nem tom. Az ára eddig visszatartott, illetve egészen biztos vagyok abban, hogy nem ér ennyit, a kérdés az, hogy ad-e többet, hogy én is többet adjak érte. Sajnos ez így működik, a minőség emelkedésénél sokkal jobban emelkedik az ár.
Ez bizony így van, ennek ellenére mégsem rohangál mindenki Bugattival.
Sziasztok .
Nekem van pár ilyen is olyan is,és nem azért hogy az enyém mekkora.
Úgy gondolom nekem személy szerint használható mindegyik modom,de a D t szeretem a legjobban.Mondtak már kuláknak is emiatt
Nem tudom miért,ne kérdezzétek de bármelyik kazánomat rakom rá jobbak az ízek.
Ő tudja pontosan az értékeket hozni stabilan,fogásra is kézreálló darab.
Pontosan tudjuk, hogy a tiéd mekkora: 24mm Általában ekkora a D, nem?
Egész pontosan írtad attól nagyobbakat nem használok inkább kissebbeket
Veled is egyetértek
Nekem mindig a kedvenc tankom kerül rá, és sokkal gyakrabban veszem kézbe, még akkor is, ha nem a kedvenc liquid van benne.
Teljesítményt,mért értékeket nem.nagyon figyeltem eddig, de egyszerűen EGYBEN van!
Megvigyázott darab ,nem dohányzó női tulaj ez most igaz
Jól látom, hogy ez 21700?
Khm …18650Ákosé.