Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Konkrétan nem. :joy::joy:

A made in China feliratot :joy::rofl::sweat_smile:

Kb eddig egy különbség, ami felrünő, hogy nem szorul semmi, úgy csúszott le a base-ről a tank szekció, hogy vááá, remek érzés volt, és a topcapet sem kell megerőszakolni, hogy lejöjjön, kínézetre semmi (leszámítva a topcap alját, amít én nem is néztem).

1 kedvelés

Csaj a műanyag paláston látszík,hogy klón…

Belegondolok,hogy ennek a csoportnak lettem tegnap tagja. És még örültem is! Ennyi gyomrost egy helyen, édes istenem! :joy::joy::joy::joy:

2 kedvelés

Párkány az nem szerencsés oda vihetik hajóval csajnából​:slightly_smiling_face:

Én pont rossz o gyűrűvel adtam neki (a basen) mint utólag kiderult, úgyhogy akkor azt hagyja figyelmen kívül :slightly_smiling_face:

Majdnem. :rofl:

Nem könnyű bekerülni, ide a pénz nem elég. :grin:

Csak át kéne nevezni ezt a posztot lassan. " Idegeljük ki Bishopot" posztra. :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Valóban. Itt bírni is kell! :wink:

Ja és a dobozon ha nincs matrica az még nem jelenti azt,hogy klón én is vettem a gyárból régi szériást azon sincs matrica…

1 kedvelés

Figyu! Működik? Jól működik? Akkkor nem tök mindegy, hogy kínai vagy sem? :slightly_smiling_face:

Na látod én megkímélt magam eddig ezektől a fránya klikesedett BY-KA fanatikusoktól de karácsonyra be néz egy Dwarv dl . Előre bocsájtom csak finoman szöges kesztyűvel bánni velem :grin:

Egy pillanatig nem aggódtam, hogy eredeti-e vagy nem. Tuti eredeti. :wink:

Ócsó az ócsó

Mondom, a topcap, ha finoman és könnyen lejön, akkor az még lehet egy jólsikerült klón is, az enyém nem az volt. :rofl:

Attól függ,hogy mennyibe került​:grin:

Leszámítva azt a 70 eurt? De, tökmindegy. :grin:

Működésileg ugyanaz mint @Peva71 -é. Ami ugye lehet, hogy eredeti

Oké oké, igazatok van. Bishop! Tessék utána járni :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés