Miért is? Kíváncsiságból kérdezem csak
Egyébként tegnapelőttig úgy voltam vele, hogy elpasszolom az enyémet. Volt pár dna modom, de a gyári beállításokkal, az elcigart féle minden logikát nélkülöző felülettel én is a legszarabb modomnak tartottam. Ráadásul ahogy zabálta az akksit…földhöz tudtam volna csapkodni néha.
Most leszedett valami service pack-et, mindent beállítottam a default evolv beállításokra és láss csodát, tökjó lett.
Egyig legjobb kategóriájában. Csak ugye mikor kijött az fl javítás már ott dolgoztak az etető likakon. Mert a 70/30 leves kifogott rajta. 60/40-el még elment láncslukkal de sűrű leves kifogott rajta. Szerintem itt a 2-n már gyárilag úgy jön, hogy nem lesz gond!
Aha hát ezt nem tudtam nekem első szériás van de én 50/50-ben használok mindent.
Azzal nincs baj!
Az enyém minden szartól karcos lett.
Dobozból kivéve már az volt Igaz csak halványan, de egyből azt láttam meg benne. A tankot 2x csavartam rá és már látszott alatta. A többit (menü, akksi) viszont sokkal jobban utáltam benne. Így evolv-osan már megbarátkoztunk, de biztos nem életem legjobb vételei közt lesz
Nekem dicodes chip van benne, az az egyetlen értékes dolog.
Írtam nekik,.hogy lehet-e venni csak házat, de nem is válaszoltak…
Oyan a honlapjuk mint a dna témájuk
Kb semmire se való.
…és ezért nem ajánlom. Nekem polygon van, a tűzgomb megsértette a kijelző szallag kábelét, írtam a dicodesnek, pár óra alatt feladták postán a csere kijelzőt. Mindenféle számla, papír nélkül.
A taifun boxhoz kellettek csavarok, szó nélkül küldtek németből.
Ez meg…csak az ára highend…maradok a daninál.
Igazából annak tökjó lehet aki egy kis méretű 18650-es dna modot keres, és tetszik ez a forma. Más előnyét tényleg nem látom én se. Danitol meg azért olcsóbb kicsivel.
Sziasztok! Valaki próbálta már a diplomat felültöltős kitjét? Mik a tapasztalatok?
tudsz venni 4.sorozat kint van
3 kazánt rendeztem csak ezen a héten
ezt nem értem
Vettem egy taifun gt 2, egy spica pro és kaptam cserébe egy zq trio kazánt
ez nem gától semmiben…
És még szemezek egy vamo v9 cső moddal is. Mivel 22mm-es átmérőjű, igy jól mutat majd a spica pro-val
egy rakás szar…
1-1.5 ohm alatt el se indul