Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Miért is? Kíváncsiságból kérdezem csak :slightly_smiling_face:
Egyébként tegnapelőttig úgy voltam vele, hogy elpasszolom az enyémet. Volt pár dna modom, de a gyári beállításokkal, az elcigart féle minden logikát nélkülöző felülettel én is a legszarabb modomnak tartottam. Ráadásul ahogy zabálta az akksit…földhöz tudtam volna csapkodni néha.
Most leszedett valami service pack-et, mindent beállítottam a default evolv beállításokra és láss csodát, tökjó lett.

4 kedvelés

Egyig legjobb kategóriájában. Csak ugye mikor kijött az fl javítás már ott dolgoztak az etető likakon. Mert a 70/30 leves kifogott rajta. 60/40-el még elment láncslukkal de sűrű leves kifogott rajta. Szerintem itt a 2-n már gyárilag úgy jön, hogy nem lesz gond!

3 kedvelés

Aha hát ezt nem tudtam nekem első szériás van de én 50/50-ben használok mindent.

3 kedvelés

Azzal nincs baj!

1 kedvelés

Az enyém minden szartól karcos lett.

3 kedvelés

Dobozból kivéve már az volt :joy: Igaz csak halványan, de egyből azt láttam meg benne. A tankot 2x csavartam rá és már látszott alatta. A többit (menü, akksi) viszont sokkal jobban utáltam benne. Így evolv-osan már megbarátkoztunk, de biztos nem életem legjobb vételei közt lesz :smile:

4 kedvelés

Nekem dicodes chip van benne, az az egyetlen értékes dolog. :sweat_smile:

Írtam nekik,.hogy lehet-e venni csak házat, de nem is válaszoltak…

1 kedvelés

Oyan a honlapjuk mint a dna témájuk :smile:
Kb semmire se való.

2 kedvelés

…és ezért nem ajánlom. Nekem polygon van, a tűzgomb megsértette a kijelző szallag kábelét, írtam a dicodesnek, pár óra alatt feladták postán a csere kijelzőt. Mindenféle számla, papír nélkül.

A taifun boxhoz kellettek csavarok, szó nélkül küldtek németből.

Ez meg…csak az ára highend…maradok a daninál.

4 kedvelés

Igazából annak tökjó lehet aki egy kis méretű 18650-es dna modot keres, és tetszik ez a forma. Más előnyét tényleg nem látom én se. Danitol meg azért olcsóbb kicsivel.

1 kedvelés

Sziasztok! Valaki próbálta már a diplomat felültöltős kitjét? Mik a tapasztalatok?

Azta… egy ujabb diplomat rta… maradt még vmi a piacon?:grin:

tudsz venni 4.sorozat kint van

2 kedvelés

3 kazánt rendeztem csak ezen a héten

2 kedvelés

ezt nem értem :man_shrugging:

2 kedvelés

Vettem egy taifun gt 2, egy spica pro és kaptam cserébe egy zq trio kazánt

1 kedvelés

ez nem gától semmiben… :grin:

És még szemezek egy vamo v9 cső moddal is. Mivel 22mm-es átmérőjű, igy jól mutat majd a spica pro-val

egy rakás szar…

1-1.5 ohm alatt el se indul :smiling_face:

1 kedvelés