Adok még egy kis esélyt a törpének de nem érzem úgy hogy kifogunk jönni . Be horpad a felyem olyan mint ha elfelejtettem volna hogy kell mtl-ezni . Kell nagyobb afc
Ez nem tudom, milyen állat, de ez nem egészen olyan, mint az enyém. Az Dvarw 16 klón, de az 5 darab afc -vel érkezett, és a legnagyobb 2 lyukúval nekem bejön. Körülbelül a By-ka V8 középső mérete, vagy huzatosabb sokkal, mint a Galaxies, úgy, hogy minden nyitva rajta, fúratlanul. Ezzel már el is árultam, hogy a Galaxies huzatszabályzóit nem csak hogy teljesen kiiktattam, hanem több helyen fúróval tágítottam is rajta, hogy nekem jó legyen.
Egész nap tesztelem a bájkát, de nem birok vele betelni. Sőt, a Kanthal A1 29ga huzal is nagyon jól bevált nekem…
2.5 magon, 5 menet, 13.5 watt, tiszta tökély…
Este olvastam prohardveren, hogy a több mint 2-3éve tőlem vett Dvarw-K azóta is használatban van megelégedéssel, pedig 6-7 éves az a tank. Porlasztó beszerzésiforrás után érdeklődött és rémlett az avatar. Szerencsére tudtam neki megbízható EUs shop-ot ajánlani az 1.8Ohm-os SOCC pori beszerzésre. Azért örülök, hogy rta-ra váltottam akkor
Elég nehéz hozzá szerezni,de nem lehetetlen csak kár hogy nem kanthallal tekerik.
Szia! Olyan nekem is van, bár már nem használom, szerettem. Annak a poriját újra lehetett tekerni.
Azt a mütyűr coilt én nem tekertem meg, sőt akkoriban még semmit sem…pedig darth vaper yt video is volt róla, de túl szöszmötölős meló az számomra
Régebben szinte csak az volt,gondolom örült neki mindenki akkor
Nem mondom,kicsit nehezebb megtekerni mint az rta-kat de semmi sem lehetetlen,kidobtam a huzalt belőlük és kanthallal tekerem meg néha
Akkoriban volt pénz mindenre…ötvenesével rendeltem a porikat…3Eur/5db áron
…igen és üvegszállal. Többnyire jobb lett, mint a gyári.
A legnagyobb fejlődést abban látom a tankoknál, hogy ugyanezért a th feelingért amit most 3-4 mg/ml-nél érzek akkoriban 12-15mg/ml-re kellett keverni
Én nem tudom, hogy van ez, de én hatossal kezdtem és a mai napig is ezen az értéken vagyok.
Hihetetlen tőlem,de azt még nem próbáltam itt az ideje
Uccu! Ne fogd vissza magad! D:
Írd majd meg a véleményed…érdekel, még ha már nincs is meg nekem. Mégiscsak az első minőségi tankom volt
bakker…azért ez a tank időtlenül szép, na
Ilyenkor mindig elcseppenek, ó egy dvarw…de nem, nem kell az.
pedig ez sem megfolyós
Nézd…nem azért mert szeretem de nekem hozza az ízt amit kell,nem folyik meg nálam legalábbis,hangja nincs !
Majd jövőre,hátha rábeszéllek
De csak arról az oldalról ahonnan én rendeltem