Sziasztok! Ismét jövök az agyrohasztó kérdéseimmel…
Keverném be a cuccokat, de arra kellett rájöjjek, hogy megint kevesebb üvegem lehet, mint amennyi kellene.Pedig azt is rendeltem, de elszámoltam magam fixen… Ki miben oldja meg a tárolást? (Értem ezalatt, ami egy sima háztartásban is megtalálható, pet palackban nem szívesen tárolnám.) Befőttes üveg celofánnal a tetején úgy jó nagyisan…?
Szaladj el a gyógyszertárba és vegyél néhány cseppentős üveget, vagy flakont. Azok nagyjából jók lesznek. Ugyanígy jól jöhetnek az ott kapható 0,5 decis, vagy decis barna üvegek is.
Így van, gyógyszertár barna üveg. Befőttes csak ha hektó számra kevered az ízeket.
Gyógy.barna üveg 150 pénz csavaros kupakkal,és olcsóbb mint a műanyag akármelyik shopban. (10,50,120 ml ) bár én meg sem szólalok
Köszi mindenkinek a gyors a helpért!
Anyu hogy áll a gőzöléssel hamár belerángattad ha jól emlékszem
Imádja, azóta is nyúzza a kis készülékét
Csak ő úgy gondolta,hogy mindenféle íz kell neki, én meg nem győzök keverni…
Mondjuk egy hétig kaparta szerintem a torkát a 15mg, szóval most sutyiban kevesebbet kevertem. (12mg)
Határozottan jobban érzi a tüdejét, kapott CBD olajosat is, mert sok jót olvastam itt is, meg a bolt oldalán a véleményeknél, nála meg beütött a lumbágó és hozzá csaptam a rendeléshez,mert annyit szenved tőle …
Lényeg annyi,hogy öröm és bódottá van, imádja a kis Luxe-át, bazira élvezi az ízeket, és utálja a vattacukros unikornis fingot (Full Moon Hipnotyze asszem)
De még sajnos elnyom egy-két analógot, idővel ha megtalálom neki azt a dohi vonalat, ami bejön, akkor lesz talán esély arra,hogy totál elhagyja.
Igazán klassz
Khm lumbágó
Milyen szetyemotya az ami segít ezen a derékfájáson
Egy haverom kérdezi
sok sex…
Az addig oksa,csak én legyek alul
Ja ,és felűl egy hölgy a félreértések elkerülése végett
az mind1 csak sok legyen…
Előbb megvárom a rendelést,utána telefonálnom kell ezek szerint
engem ne hívj…
Anikó gyere már pár percre mert vettem BBW olajat vagy mit és ki kellene próbálni
Vagy rosszul írtam ?
Amúgy viccet félre téve, túl van csontkovácson, masszőrön, traumatológián, már 3-4 hónapja alig bír menni, szóval úgy voltunk vele, hogy próba cseresznye… Meglepő, de használ valamennyit.
De így széttrollkodni itt a szisztémákat, ejnye…
Örülök neki hogy nincs más baj
Az addig ok de mi az a szuperűberbrutál cucc
Foglalkozási ártalom nálam és én nem vetkőzök le egy férfinak sem !
na ilyet sem csináltam még
Liquidhall-os. A semmilyen ízesítésű. ( Árulnak ha jól rémlik lime-osat?)
Mi ez?
Valahogy kétszer ment el a firkálmányom